Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada tipusu autók közül...

Lada tipusu autók közül melyiket érdemes hobbi autónak megvenni? Én 1200-esre vagy a 2107es kockára gondoltam

Figyelt kérdés
Az 1200-esnek muszerfal kifinomultabb meg hát lehet rajta segíteni:) Tuningal akarom megcsinálni, nem, nem úgy hogy szétesik meg 150le....60 marad lehet csak kinézetre meg belső. Mennyit fogasztanak ezek normális óvatos tempóban?10? Én hallottam 8ról de az álom szerintem
2010. aug. 4. 19:40
1 2
 11/12 Atyec válasza:
13 éve használok 2107-est. 5-ös váltó, semmi spéci, fogyasztásaim: vegyes 7,8. Hosszabb uton 6,7. Télen vegyes 8,2. Arra ügyelj, hogy ezt 90-100 km/h közt hozza ki. Akart már sok nagyarcú paraszt megelőzni az ő leharcolt "nyugati" aútójával, de ezeket sima gázpedálnyomással lelőttem. Ha gyorsulni akarsz, 2200ford. alatt vissza négybe!
2012. máj. 19. 17:42
 12/12 anonim ***** válasza:
A 05-öst jobban tudod alakítani haáhááá >:) , jobban reagál a morcos fényszóró külső megjelenése :P,ha megülteted akkor az első lökhárító nem emel optikailag a kocsi magasságán viszont a 07-en igen. Am meg ha nem tetszik a 05-ös külselye veszel egy 07-es első homlokfalat aztán áthegeszted a 05-re és ott a 07-ed . Csereszabatosak,csak akkor kell egy 07-es motorháztető is
2012. máj. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!