Olajcsere hány km-ként?
Figyelt kérdés
Tdi be 10 ezrenként vagy elég 15 ezrenként is olajcsere? Rövid távra van használva legtöbbet.2020. aug. 13. 23:28
1/7 anonim válasza:
10, de most pl. az enyém 15-nél kapja meg mert elfelejtettem szólni a szervizbe és csak 1 hónap múlva tudom letenni a kocsit.
2/7 A kérdező kommentje:
15 ezrenként nemlessz baja?
2020. aug. 13. 23:31
3/7 anonim válasza:
Ha sokat van városban használva, vagy rövid távokon, akkor érdemes akár 10 ezernél is gyakrabban. Az én kocsimnak 15 ezer a gyári csereperiódusa, azt 360 ezer km-en keresztül tartottam be, amíg márkaszervizbe hordtam, azóta nem megy olyan sokat a kocsi, és 10 ezrenként cseréltetem, de így is évi kettő csere megvan.
4/7 anonim válasza:
Olajcsere az egyik legfontosabb, ne azon spórolj.
5/7 anonim válasza:
Nem éri meg spórolni rajta. Baja nem lesz tőle, ha egyszer kicsúszol 15.000-ig. Mi többféle dízelben is 10-12.000 között cserélünk, rendben vannak
7/7 anonim válasza:
Rövid távokon inkább 10e-nél lecserélném.
VW-konszernes autóm nem volt, csak más márkájú CR-dízelem. Szinte kizárólag hosszú autópályás utakon használom. Ennél 15e-nél cserélem az olajat. De ha inkább rövidebb utakon járnék, ami kevésbé optimális a motornak, relatív sok a hidegüzem, akkor biztos, hogy csökkenteném 10e-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!