1,2 millió körül milyen használt autót vennétek ami 90%-ban városban lenne használva?
Én 2010-11 környéki 1.3-as swifteket nézegetek, GLX vagy GS felszereltséggel, de tudom, hogy ezzel nagyon a tápláléklánc alján leszek az utakon.
Szempont lenne, hogy sok évig elmenjen és ne kelljen rá sokat költeni, ha valamit javítani kellene.
Ti mit javasolnátok ennyiért?
Ezres automatát mondjuk nem vennék, az tényleg halál lehet, még akkor is, ha turbós. Persze minden viszonyítás kérdése, hogy miből ül át az ember. Egy szar autó után egy kevésbé szar nyilván jobb.
Automatát 1,2 körül ne vegyél, ha fontos a megbízhatóság. Lehet, hogy nem lesz baja, de ha igen, akkor az zsebbe nyúlós lesz.
Köszi a tippeket!
Amúgy én ettől azért kicsit kivagyok amit írtok Ti is (és mástól is hallottam), hogy simán levillognak ha suzukiban ülsz. Akkor is, ha újabb szériában ami mondjuk már annyira nem is olcsó. Egyik ismerősömnek van egy 20 éves bmw-je, olcsóbban vette, mint én tervezem venni a suzukit (vagy toyota yarist, ezek között hezitálok) és őt mégsem "köpik le" képletesen az utakon. Tök fura ez az egész autós társadalom nekem, lehet nem is vagyok az utakra való. :D
Olyan, mintha odamennék egy random emberhez az utcán aki mondjuk alcatel-lel telefonál én meg elkezdenék ordítva telefonálni mellette az iphone-omon, mert én megtehetem, mert nekem drágább telóm van. Nagyon úgy érzem, hogy az életnek más területein nem nyilvánul meg ilyen mértékben ez a dolog és ez kifejezetten idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!