Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Opel Astra G 1.2-es...

Egy Opel Astra G 1.2-es autónak milyen oktánszámú benzint töltsek?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem meg, és eddig nézegettem neten, hogy melyik lenne a legjobb oktánszámú benzin, amit belerakhatok. Van a 95-ös,meg a 100-as. 100-asról vegyes véleményeket láttam, de én a legoptimálisabbat szeretném használni, nehogy elgyen baj az autóval

2020. aug. 11. 00:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
52%
Az igen hát ettől most aztán hiteles lettél, csak magadat minősítetted,csak hogy a te szavaiddal éljek fa sz k a l a p!
2020. aug. 12. 18:06
 22/26 anonim ***** válasza:
19, aki egyedül hülyét csinál magából az egy bizonyos ember...
2020. aug. 12. 20:15
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan! És az a 18-as válaszoló!
2020. aug. 13. 02:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki még a számaokat sem ismered de azért nézz tükörbe... amúgy meg az senkit sem zavar ha a saját pénzed szórod, de mást ne akarj már rávenni erre.
2020. aug. 13. 02:39
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

Jaj istenem hát tényleg nem unod még? Tényleg ennyire ráérsz?

Nem kívánok még jobban lemenni a szintedre úgyhogy én részemről zárom ezt a vitát, aki akar tankolja a vizes etanolos akármit, csak ha lehet az autóját ne másik embernek adja el hanem inkább bontónak, ne szívass meg másokat is a saját butaságod miatt.

Na csá!

2020. aug. 13. 03:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Annál lejjebb ahol vagy már nem mehetsz... menj inkább igyál egy fröccsöt a kocsmában, és beszéljétek ott ki ezt a tudományos vizes benzinezést.
2020. aug. 13. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!