Szerintetek megérdemelte a Mercedeses amit kapott a kamionosoktól?
Tapasztaltam már én is, hogy egy kamionos szándékosan elfoglalt két sávot, hogy ne lehessen elé menni. Megszűnő sávnál csinálta, dugóban. Hapsikám nem hallott még a cipzár elvről miszerint ilyenkor a megszűnő sáv végéig haladunk és ott besorolunk (mindenki 1 autót elengedve). Ugyanez lehetett itt is.
Nem tartom jogosnak a kamionos tettét. Ez közúti veszélyeztetés és önbíráskodás. Elküldeném továbbképzésre.
Leállósávban haladni tilos. A Mercis mit keresett ott? Nyilván nagyon sietett a nőjéhez, mert már viszketett neki ott lent. Más magyarázat nincs.
Ezek után a kamionos szabálytalansága szinte mellékes. Persze, hogy nem felel meg a kresznek, de érthető reakció.
Senki nem felsőbbrendű az utakon.
A leállón előzni nem csak szabálytalan, de etikátlan is. A vezető magát mindenki más fölé emeli. A többiek csak araszoljanak, de ő nem. Neki ne szabjon senki gátat.
ez a zipzar elv csak kis forgalom eseten mukodik, az m0asnal pl baszhatod a zipzarodat, es tudod miert foglaljak el a savot? mert o idoben kisorol mondjuk jobbra, mert kikometerre elore ki van tablazva de a sok faszparaszt nem fog araszolni 50 el a sorban neki vegig kell nyomni 130 al mindenki mellett es a vegen bevagni, ezzel sokaknal fekezest kivaltva es az lesz az eredmenye hogy beall a sor... nem kell am itt az osztrakok brejet szidni, kozel sincs akkora forgalom ott mint nemetben pl, meglehet nezni mi folyik nemetben.
En szenelyautoval is eltorlaszolom a savot ha megunom hogy en szopok a sok gyoker miatt, en fel oraja ott araszolok ezek meg megunjak es kielozik a sort ... Svedorszagban csodalkoztam hogy ott is a szenelyautosok blokkoljak a savot ha sok a paraszt, nem is a kamionosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!