Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault vagy Hyundai?

Renault vagy Hyundai?

Figyelt kérdés
Megane II limousine vagy Accent? Mindkettő 2005 körülből, és benzines. A Meganeból az 1.6-os változat. Szerencsémre mindkettőből tudok kevés kilométeres családi autót, így e kettő érdekel.

2020. aug. 10. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Jó, rendben. Köszönöm, hogy látatlanban mindenki jobban tud mindent az autóról mint én saját magam, imádom az ilyet.

Köszönöm a válaszokat! Minden jót mindenkinek!"

Írsz egy kérdést mert kíváncsi vagy mások véleményére.

Erre ha olyan választ kapsz ami nemtetszik megsértődsz.

Akkor minek írod ki?

2020. aug. 11. 05:56
 12/15 SándorÚr ***** válasza:
olyan 2011-12 körül haverom faterja vett egy Megánt, hogy milyen jó kis családi autó lesz. Kb 2 hónap múlva eltakarította a háztól, mindegy mennyi a bukó rajta. Úgy emlékszem Nissan Almerát vettek, az megvolt hosszú ideig
2020. aug. 11. 06:49
 13/15 anonim ***** válasza:
A Hyundai fényévekkel megbízhatóbb autó, mint bármelyik francia, sőt európai márka.
2020. aug. 11. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt II-es Megane-om 3 évig. Hibái:

Kétszer is elszállt 1-1 gyújtótekercs

Egyik hátsó ablakemelő meghalt, nem javítottam

Zabálta az első fényszóró izzókat, és a kerékjárati ívből, nőgyógyász képességekkel kell cserélni

Kontakthibás indítókártya, a drága cseréig kártya mellé bedugott kenőkéssel indítottam a kocsit. Második kártya nem volt mert az már az előző tulajnál kontakthibás lett

Többféle elfáradt bizbasz a felfüggesztésében

Hidegen bizonyos körülmények között sima fékezés + kuplungolás helyzetben lefulladt

Néha rettenetes kerregő hangot adott indításnál, ami egy drága, vezérléssel kapcsolatos alkatrész közelgő halálának előszele

Ezen a ponton jó szar pénzért eladtam. Kár, hogy nem te voltál a vevő.

2020. aug. 21. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én csak annyit tennék hozzá tapasztalatból ahhoz, hogy a kocsi 2005 körüli, és hogy nem voltak bajai.

Nálad fog minden kijönni, ami az elmúlt 15-16 évben a kevés használattól, elöregedéstől, felkeményedéstől, kiszáradástól, nem mozgástól a kocsiban "maradt".

Én idén márciusban vettem egy autót, 2004 11-havi, 58 600 km-el. Örültem mint majom a farkának, se rozsda, se hiba, kevés km ami ellenőrizhető volt, minden gyári benne, szóval boldogság volt. Aztán ahogy én elkezdtem használni, szépen jöttek előfelé a korából adódó gondok. Szerelő haver utólag felvilágosított, mikor mentem hozzá, hogy a kocsit szerelni kéne, hogy jó az ha minden gyári, de azt szem előtt kell tartani, hogyha valamit nem használnak, vagy keveset használnak, ugyan úgy öregszik, bizonyos részek meg még jobban öregszenek, mintha használva lennének és a kopásból adódóan cserélték volna őket. Szóval ezt tartsd szem előtt véleményem szerint, tanulva az én hibámból.

Mondjuk nem bántam meg a kocsi vásárlását, kicseréltettem benne amiket kikellet, és azóta tökéletes, bár nálam már márciustól 15000 km belekerült, ami egy negyede annak amit az előző gazdája 16 év alatt beletett.

2020. aug. 31. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!