Renault megane R. S. vagy Hyundai i30n?
Figyelt kérdés
Elgondolkoztam rajta hogy lehet veszek egy kicsit vadabb,de teljes értékű kocsit,renaultból van tapasztalatom, hiszen most is egy 1.8tce-t hajtok csak nem a 300lóerőset:( Hyundaial viszont teljesen 0 a tapasztalat!2019. dec. 16. 19:19
1/2 Barnabas333 válasza:
Teljesen jó a Hyundai, bár én végül helyette Kia ceedet vettem, de csak a pénztárcám miatt, kicsit olcsóbb volt.
2/2 anonim válasza:
Nagyon vidámak autók ezek a hot hatchek, de cserébe lényegesen többe kerül a fenntartásuk a mezei verziójú társaiknál. Éppen ezért csak akkor ajánlom a megvételüket, ha van autóra mondjuk kétszer annyi pénzed havonta, mint amennyit a jelenlegi autóra költesz.
A kettő közül én a Hyundait venném magamnak. Valamiért szimpatikusabb. Ártatlanul néz ki a babakék színben, de ha odalépsz, letépi a fejed, gázelvételnél meg durrog a kipufogóba. Olyan ralisabbnak hat szerintem a Meganenál. Ha viszont nem csak ez a kettő játszana, akkor azt hiszem, beérném a Megane GT-vel. 205 lóerővel a közutakra bőven elég, versenypályán szintén jót lehet vele menni, eléggé családbarát, és a fenntartása is barátibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!