Mi a véleményetek a 2.0 Tdi-ről ?
A PD TDI-t kerüld el. Nem véletlenül van rossz híre.
A CR valamivel jobb, azt meg lehetne venni.
Viszont ez a generációja a Passatnak pont nagyon nem életbiztosítás.
Rendkívül sok volt belőle taxi pontosan ezekkel a motorokkal, de még ha ki is fogsz egyet, ami nem volt az soha, akkor is egy elég nagy problémahalmaz tud lenni. Én ezt a típust elengedném, nem véletlenül kopott ki nagyon nagy mértékben az utakról az utóbbi 1-2 évben ahhoz képest, mennyi volt belőlük előtte.
“de én ilyen öreg autót nem vennék“
Na megint jön az egyik kor szakértő nethuszár. Mi öreg neked egy 2005-2010 közti autón???? Ennyire tényleg ne legyél szellemi csőd. A 2019-es az ugye mèg épp belefér???
Hihetetlen mély a színvonal ezen az oldalon.
Tudod mi a régi? A 40 éves Wartburg. Egy 2000 utáni autó még nem régi, átlag 25 évre vannak ezek tervezve, de mászkál még bőven kormolós 1,9 tdi is az utakon félmillió felett.
> "Mi öreg neked egy 2005-2010 közti autón????"
Hogy több mint egy évtizede rúgják? Én egészen biztosan nem vennék 4-5 évnél idősebb autót használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!