Chevrolet Lacettiről kinek mi a véleménye?
Ha véleményt szeretnél, szerintem egy átlagos és tök közönséges külsejű kisautó, szóval nem tudom mit lehet elmondani róla, beolvad a többi 600 ezer milliárd ugyanilyen autó közé. Az ilyen fűnyírómotorral szerelt chevikről "hallottam", hogy nem a legidőtállóbb konstrukciók, de személyes tapasztalatom nincs, jó eséllyel nem is lesz.
Szerintem egy hasonló kategóriájú Opellel vagy Suzukival beljebb leszel, de ez csak tipp.
> "a legigénytelenebb anyagokból vasvillával összehányt csirkeólok ezek legalabb ekkora hulladék motorokkal,irtózatos fogyasztással úgy hogy cserébe nem is mennek"
😂
Mamám vett egy ilyent (2006-os, 1.4 benzin, csapott hátú kivitel), még 2009-ben. A mai napig használjuk, most érte el a 107.000 km-t. Elég sokat használtam, használom én is. Vegyesek az érzéseim...
Eddig mindenhova elvitt és sehol nem hagyott ott. Mondhatni kényelmes, hátul is. Viszont tény, hogy nem a minőség magas foka :D
Tapasztalatok a miénknél: A motorja elég gyenge, az emelkedőkkel már akkor is meggyűlik a baja, ha csak a sofőr ül benne. De cserébe én a féket se mondanám valami erősnek. Viszont a váltója okés. Eddig 2x kellett benne jobb első lengéscsillapítót cserélni. A rádió vhol kontakthibás, ezért rossz minőségű utakon előfordul, hogy a bal oldala nem szól. A tompított fényszóró kapcsolója meghibásodott (gondolom zárlat), ami úgy felmelegítette az egyik csatlakozóját, hogy megolvadt (jó, hogy nem gyulladt ki az autó). A kasztni illesztési hézagai is oldalanként eltérő.
Összegezve, mivel eléggé olcsón dobálják őket, és ha csak arra kellene, hogy elvigyen A-ból B-be, arra jó, viszont én min. 1.6-ost vennék belőle.
Édesapámnak van azt hiszem 1.6-os és lpg-s kombi.
Szerintem irtózatosan gyenge és lomha. Előzni nem fogsz vele sokat az biztos. Emelle pedig sokat eszik. 9 litert városban simán és akkor még nem is tapostad szét a tojásthéjt a pedál alatt.
Váltója eléggé lityi lötyi. Betalálsz sebességbe vele de nem igazán jó a váltóérzet.
Nagy műszaki problémái nem voltak vele.
Nem szörnyű, de a jó nem ilyen. Én ebben maradnék ezzel az autóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!