Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Chevrolet Lacettiről kinek mi...

Chevrolet Lacettiről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Épp most készülök első autót venni. Egy 1.4-es benzinest néztem ki. 2005-ös. Mennyire megbízhatóak ezek az autók? Bármilyen véleményt szívesen fogadok.
2020. júl. 7. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Nincs velük különösebb probléma
2020. júl. 7. 17:00
 2/7 D. Brasco ***** válasza:
23%
Szerintem a világ leghitványabb autói,levedlett ócska GM technikát felvonultatva.......a legigénytelenebb anyagokból vasvillával összehányt csirkeólok ezek legalabb ekkora hulladék motorokkal,irtózatos fogyasztással úgy hogy cserébe nem is mennek.A maga korának lada grantája.........
2020. júl. 7. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
43%
Előbb vennék egy suzukit...
2020. júl. 7. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha véleményt szeretnél, szerintem egy átlagos és tök közönséges külsejű kisautó, szóval nem tudom mit lehet elmondani róla, beolvad a többi 600 ezer milliárd ugyanilyen autó közé. Az ilyen fűnyírómotorral szerelt chevikről "hallottam", hogy nem a legidőtállóbb konstrukciók, de személyes tapasztalatom nincs, jó eséllyel nem is lesz.

Szerintem egy hasonló kategóriájú Opellel vagy Suzukival beljebb leszel, de ez csak tipp.

> "a legigénytelenebb anyagokból vasvillával összehányt csirkeólok ezek legalabb ekkora hulladék motorokkal,irtózatos fogyasztással úgy hogy cserébe nem is mennek"

😂

2020. júl. 7. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Mamám vett egy ilyent (2006-os, 1.4 benzin, csapott hátú kivitel), még 2009-ben. A mai napig használjuk, most érte el a 107.000 km-t. Elég sokat használtam, használom én is. Vegyesek az érzéseim...

Eddig mindenhova elvitt és sehol nem hagyott ott. Mondhatni kényelmes, hátul is. Viszont tény, hogy nem a minőség magas foka :D

Tapasztalatok a miénknél: A motorja elég gyenge, az emelkedőkkel már akkor is meggyűlik a baja, ha csak a sofőr ül benne. De cserébe én a féket se mondanám valami erősnek. Viszont a váltója okés. Eddig 2x kellett benne jobb első lengéscsillapítót cserélni. A rádió vhol kontakthibás, ezért rossz minőségű utakon előfordul, hogy a bal oldala nem szól. A tompított fényszóró kapcsolója meghibásodott (gondolom zárlat), ami úgy felmelegítette az egyik csatlakozóját, hogy megolvadt (jó, hogy nem gyulladt ki az autó). A kasztni illesztési hézagai is oldalanként eltérő.

Összegezve, mivel eléggé olcsón dobálják őket, és ha csak arra kellene, hogy elvigyen A-ból B-be, arra jó, viszont én min. 1.6-ost vennék belőle.

2020. júl. 7. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

Édesapámnak van azt hiszem 1.6-os és lpg-s kombi.

Szerintem irtózatosan gyenge és lomha. Előzni nem fogsz vele sokat az biztos. Emelle pedig sokat eszik. 9 litert városban simán és akkor még nem is tapostad szét a tojásthéjt a pedál alatt.

Váltója eléggé lityi lötyi. Betalálsz sebességbe vele de nem igazán jó a váltóérzet.

Nagy műszaki problémái nem voltak vele.

Nem szörnyű, de a jó nem ilyen. Én ebben maradnék ezzel az autóval :)

2020. júl. 7. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk újkora óta van, 1.4 hatchback. 220 ezer km és 13 év alatt nem nagyon voltak hibái, bár mi vigyázunk is rá, megbízható autók, de van 1-2 típushibájuk, viszont egyik sem katasztrófa. Azt azért tegyük hozzá, hogy ezek nem Opel motorok, ezek nem eszik az olajat, kivéve nyilván ha már szét "gyilkolták" a motort. Sokat fogyaszt, de legalább gyenge, a váltó tényleg lityi lötyi, a jó váltásérzet messze nem ilyen, és a belső anyagok sem a legacélosabbak, de legalább nem öregednek nagyon durván. Ez egy közlekedő edény, elvisz A-ból B-be, az ülés kényelmes, kivéve ha magasabb személy ül hátul (pl én), ott pár óra alatt már eléggé kényelmetlen tud lenni, mivel mélyen van az ülőlap.
2020. júl. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!