Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Chevrolet...

Mi a véleményetek a Chevrolet Lacettiről?

Figyelt kérdés
2008-as, 1.6-ost szeretnénk venni.
2017. márc. 24. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem érdemes foglalkozni vele.
2017. márc. 24. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Csatlakozom. Nézz valami Európában elfogadottabb márkát.
2017. márc. 25. 06:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondtam apukámnak is, hogy ne vegye meg, de már teljesen be van sózva. Az interneten is több negatív véleményt írnak róla, mint pozitívat.
2017. márc. 25. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Felejtsétek el hajot akartok magatoknak
2017. márc. 25. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem mind a mai napig design-os, szép formájú autó,

no hiszen Dzsordzso Dzsudzsáró tervezte. A fogyasztása

kissé magas, főleg városban, de ezért ad is valamit,

az 1.6-os közel 110 lovas a végsebessége meg közel 190,

gyorsulása 10 s 0-100-ra, azért ez nem semmi. Tehát jól megy, cserébe fogyaszt is, de nem olyan vészes mint egyesek a népítéletben ajbékolnak. Klíma, dupla légzsák

MINDEGYIKben van, szerintem vegfyétek meg, jó szívvel toom ajánlani. Csak ez az ország 90 %-ban német párti és egyből fujjolnak meg lebszelnék, ha nem németben gondolkocc. Meg japánban. De hidd el, vannak ezek mellé bőven alternatívák. Jó példa erre a jó kis Sevrolé Lacsetti. S nagyon jó az áruk is. Keveset futottat, megkíméltet nézzetek, üdv.

2017. márc. 25. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk 5 ajtós 1.4-es van, kicsit sokat fogyaszt (autópályán 7-8 liter, városban 9-10), és ennyi a baja. Szerelő nem látta még a kötelezőkön kívül (olajcsere, vezérlés stb.) az elmúlt 170 ezer km (és 10 év) alatt. A váltó hosszú úton jár, és nem valami precíz, az 1.6-os motor már egész jól viszi. Az 5 ajtósnak a futóműve egész jó, sőt... :D Amúgy könnyű valamit úgy fikázni, hogy max az utcán látta az ember. Oh, és légyszíves linkeld már be nekem, hogy hol írnak több negatív kritikát a Lacsikról, mint pozitívat, köszi. :) Apud meg használja egészséggel majd a kis Chevyt ;)
2017. márc. 25. 17:07
 7/7 anonim válasza:

Ha nincs lepattanva (sok belőle taxi volt és nem kímélték), akkor vegye meg nyugodtan.

Persze előtte állapotfelmérés.

2017. szept. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!