Mi a vélemény a Chevrolet Lacettiről?
Gondolok itt a fogyasztásra főként, mert elég sok tesztben írják hogy sok 9-10 liter városi használatban.
Minden vélemény érdekel. 2004, 2005, 2006-os évjáratok a kiszemelt darabok.
Motor méretétől is függ, jobb láb súlyától is függ, illetve állapottól függ.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az 1.2-es, 1.4-es "mákdarálók" többet esznek, mert dinamikus autózáshoz jobban kell nyomni neki, én 1.8-as alatt nem vennék autót.
Úgyis meg kell ismerned az autódat miután megveszed, megtudod mit szeret (vezetési stílusban, megfelelő fordulatszám megválasztása, stb) és úgy tudod kihozni belőle a legjobbat. Lacettiből van 1.8-as, az megy is ha kell, és jobban lehet vele nyomatékból menni, mint pl egy 1.4-essel. Ha igyekszel nyomatékcsúcs körüli fordulatszámon autózni, akkor fog a legkevesebbet enni. Ez benne van a kézikönyvében az autónak. (Nm/fordulatszám)
A Lacetti az opelek motorját kapta.
Én anno azért nem vettem ezt,mert ismerősi körben volt 2 db, és még országúton sem ment 7 alá.
1.5 v 1.6 benzin volt.
Amúgy dinamikus, kényelmes, viszonylag tágas.
Volt a BM-nek is lacetti része:)
Arra érdemes odafigyelni,mert civil rendőrautó volt, és hááát, volt taposva
Ez igy igaz hogy volt taposva mert sok civil rendorauto van meg most is belole pl nekem is ilyen van :)
De en j jartam mert 47.000 km vettem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!