Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vélemény a Chevrolet...

Rentsy kérdése:

Mi a vélemény a Chevrolet Lacettiről?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a fogyasztásra főként, mert elég sok tesztben írják hogy sok 9-10 liter városi használatban.

Minden vélemény érdekel. 2004, 2005, 2006-os évjáratok a kiszemelt darabok.

2013. febr. 28. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Motor méretétől is függ, jobb láb súlyától is függ, illetve állapottól függ.

Nekem az a tapasztalatom, hogy az 1.2-es, 1.4-es "mákdarálók" többet esznek, mert dinamikus autózáshoz jobban kell nyomni neki, én 1.8-as alatt nem vennék autót.

Úgyis meg kell ismerned az autódat miután megveszed, megtudod mit szeret (vezetési stílusban, megfelelő fordulatszám megválasztása, stb) és úgy tudod kihozni belőle a legjobbat. Lacettiből van 1.8-as, az megy is ha kell, és jobban lehet vele nyomatékból menni, mint pl egy 1.4-essel. Ha igyekszel nyomatékcsúcs körüli fordulatszámon autózni, akkor fog a legkevesebbet enni. Ez benne van a kézikönyvében az autónak. (Nm/fordulatszám)

2013. márc. 1. 00:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A Lacetti az opelek motorját kapta.

Én anno azért nem vettem ezt,mert ismerősi körben volt 2 db, és még országúton sem ment 7 alá.

1.5 v 1.6 benzin volt.

Amúgy dinamikus, kényelmes, viszonylag tágas.

2013. márc. 1. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:
alkatrész ólcso...belul olyan dácia logan féle muanyag merev de árban ezt kapod fiatal nagy tágas kevés km mert részben family kocsi volt....opel motor alkatrészek könyen elérhető...
2013. márc. 1. 09:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt a BM-nek is lacetti része:)

Arra érdemes odafigyelni,mert civil rendőrautó volt, és hááát, volt taposva

2013. márc. 1. 13:42
 5/5 akos20026 válasza:

Ez igy igaz hogy volt taposva mert sok civil rendorauto van meg most is belole pl nekem is ilyen van :)

De en j jartam mert 47.000 km vettem meg

2019. márc. 29. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!