Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem megy jól a vezetés,mit...

Nem megy jól a vezetés,mit csináljak?Figyelmetlenség lehet az oka?26éves nő vagyok,3hónapja van meg a jogsim,félve ülök be vezetni és csinálok hülyeségeket amit nagyon nem kéne,pedig tudom,hogy hova kéne sorolnom meg ilyenek,de valahogy mégse megy.

Figyelt kérdés
Lehet ez nekem nem megy és nem kéne erőltetnem inkább a vezetést.Vizsgán 3x-ra mentem át.

2020. aug. 9. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap az még semmi.

Én 2 éve vezetek napi rendszerességgel, de még így is meglepően hülyeségeket tudok csinálni ismeretlen terepen. Érzésre azt mondom olyan 1+ év aktív vezetés kellett mire elég szituációval találkoztam ahhoz, hogy legyen miből "összerakni" az újabbakat és mostanra érzem azt, hogy egészen rutinosan tudok vezetni.

De még így is vannak napok, amikor olyan vagyok mint aki először lát autót.

2020. aug. 9. 13:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

El vagyok keseredve és félve ülök be vezetni.De még nem adom fel.

2020. aug. 9. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!