Yamaha yzf R6 vagy Honda CBR első motornak? 17/f
Teljesen jót ír az 1.
Te még évek múlva is halkan mondhatod el hogy megtanultál motorozni.
Értem, 1es válaszoló a jogsival kapcsolatban, Ukrajnában élek itt 16tol adnak korlátlan motor jogsit.
És mit gondoltok egy 250es gépről?
De csak olyat szeretnék ami olyan szép mint egy 600as és legyen szép mély hangja, ki akarom élvezni a motorozást.
250esben milyet ajánlotok?
CBR?
250-es ideális lehet, sokkal kevésbé érzékeny, de bepillantást enged a sportmotorok világába. Igazából vagy CBR250, vagy Kawasaki ninja 250, ami leginkább szóba jöhet, ha ez az irány érdekel. A hang az a kipufogórendszertől függ. Hallottam már olyan 125-ös Monkeyt, aminek durvább hangja volt, mint az én 900-as motoromnak. Igaz, annak a titanium Akrapovic full kipufogó rendszere drágább volt, mimt a motorom.
1es voltam.
ilyen fiatalon (most már 21-évesen talán nem) annyira kevés a forgalmi tapasztalat, hogy inkább az a baj... Nem nagy cucc motort vezetni, ahogy autót se, mehetsz ezressel is ma már annyi elektronika van bennük hogy anyám is elvezetné, de a forgalmi szituációkat felismeri,számítani rájuk, előre látni... ahhoz gyors inkább a technika :D Mert amit egy átlag 17 éves vezet, robogó vagy valami szutyok 1.2-es 60 lóerős swift vagy hasonló, azzal elég nehéz vadállatnak lenni, szóval több időd van a nyugalmi pozícióban figyelni és tanulni, egy 600-assal qrva unalmas sebesség korlátot betartva menni, szóval tanulni se nagyon lehet rajta...
De tanulságos lehet hogy a világbajnok MotoGP versenyzők abszolút nem vezetnek közúton motort, vagy legalábbis nagyon sok nem (soknak jogosítványa sincs), mert túl veszélyesnek tartják, nem ok nélkül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!