Ilyen esetben kell újra elsősegély vizsgáznom és kelleni fog a jogosítvány?
Meg akarom végre csinálni a jogsit autóra, viszont régen kb 11 éve megcsináltam kis motorra, amit ügyesen elhagytam. Mármint magát a jogosítványt és már kicsit megkavarodtam. Most ha beiratkozom az autós suliba, kérni fogják a kis motoros jogsim? És ha igen, akkor okmányirodaba be kell menni, hogy "Hello, 11 éve elhagytam a jogsim, kéne új"?
A másik, hogy amilyen trehány vagyok az elsősegély vizsgáról sem találom a papírt, így most azt újra kell csinálnom? Vagy ha kiváltom a kismotoros jogsit, akkor az elegendő, mert igazából az elsősegély nélkül meg sem kaptam volna a jogosítványt.
Illetve egy utolsó: ez az orvosi alkalmassági vizsgálat hogy van? Ezt még beiratkozás előtt meg kell csinálni a háziorvossal vagy majd a suliban?
Köszi előre is!
Mivel már van jogosítványod, csak elhagytad, ez vonatkozik rád:
Hiszen új kategória megszerzése történik.
Az autós iskolát kérdezd meg.
Az orvosi alkalmasságira van amelyik iskolánál van orvos, akinél csináltathatod, de alapvetően a háziorvosodnál kell, és a legjobb, ha már beiratkozásra viszed, de egyébként a KRESZ-vizsgára jelentkeztetéshez kell, illetve a végén az okmányirodában a jogsi kiváltásához. De ezt biztos el fogják mondani az iskolában / le van írva a honlapjukon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!