Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet az alábbi autó...

Mennyit érhet az alábbi autó Audi A4 Avant 2004 PD TDI 1.9 130 LE?

Figyelt kérdés

Chippelt és tuningolt azt hiszem olyan 180 lóra is.

Ugye a tipikus TDI 1.9....

Kombi

A km pedig 497 ezer.

A váltó pedig automata multitronic.

Az EGR is kiiktatva.

Az ajtó körül a szokásos helyen már rozsdál Audi típus betegség.

Az ismerősöm elakarta adni nekem 1,5 millió de mondom balek nem vagyok ez nem ér még 1 milliót sem. Eleve a katasztrófa automata illetve tuningolás kizártá teszi hogy akarjam.

Viszont ismerős szerint simán 1,5 milliót ér ha megcsinálja majd az apja az ajtót és a tetőkárpitot.

tegnap 12:52
A kérdező szavazást indított:
1,5 millió forint
1,3-1,4 millió forint
1,1-1,2 millió forint
1 millió forint
900 ezer forint
800 ezer forint
800 ezer alatt
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős újabbat és kevesebb kilométerrel vett ugyanilyet 900-ért.

1,5 misi egyértelműen sok érte. Szerintem ilyen 0,8-1,2 M a reális értéke állapottól függően.

tegnap 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy vasat sem.
tegnap 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerintem max 800-900 ezer forint.

Eleve tudom osztrák autó volt és illetve ausztriába ingázásra lett használva később így került 6 éven át végül ismeröshöz.

Mindenesetre nem venném meg annyiért se a multitronic bármikor összeomolhat illetve a tuning biztos megrövídette a motor életét aztán a rozsda is kitudja milyen súlyos az osztrák sózás a legbrutálisabb

tegnap 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
400 ezer maximum. Nem, nem viccelek és nem, ez nem ilyen "lol szar audi nem ér semmit" válasz. Egy csipszmentes, alapvetően jó állapotú, 400 ezret futott, friss műszakis és vezérléses A4-re kereskedő 500-at mondott. És nem úgy, hogy ő 500-at adna érte, mert akkor a valós érték nyilván több, hanem mint hozzáértő lett kikérve a véleménye, azt mondta 500-nál többet nem ér, ő 350-ért vette volna be. Ez amit te mondasz, hogy a lelke is ki van taposva, meg rohad is, automata is... 400 ezer a teteje.
tegnap 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!