Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lesz valaha konszenzus a...

Lesz valaha konszenzus a biciklisek és az autósok között?

Figyelt kérdés

Szörnyű, hogy milyen vérremenő viták vannak ezekből.

Az autósok szerint minden biciklis szabályszegő, a biciklisek szerint minden autós gyilkos. Stb.

2020. aug. 4. 14:45
 1/8 Szávai István válasza:
63%
Már van. Pl. Hollandiában.
2020. aug. 4. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Jó, de én Magyarországra gondoltam.
2020. aug. 4. 15:07
 3/8 anonim válasza:
77%
Èn nem vitázok ezen senkivel. Csak a buta emberek ezen felhàborodnak. Èn biciklizek is . Lassan meg autòt is fogok vezetni , tehát ergo magammal veszekedjek azon hogy melyik a szarabb? Mindkettōt szeretem. Ennyi
2020. aug. 4. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindkettővel járok, mégis miért kéne a másikat utálni? Semmi értelme.
2020. aug. 4. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. A konszenzushoz normális emberek kellenének ( valljuk be, otthon a bringások és az autósok sem szabálykövetőek, x@rnak mindenre és mindenkire ) illetve egy összeszedett, normális infrastruktúra.

A bringázás - főleg nagyvárosban - csak úgy működik jól, ha ehhez megfelelő kerékpárút hálózat van ami összhangban van a közúti közlekedéssel, ahol lehetséges külön van választva stb...

Na ilyne nálunk kb soha nem lesz.

2020. aug. 4. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Ezt valahol ott kellene elkezdeni, hogy a hobbikerékpárosok nem mennek ki olyan országútra lakott területen kívül, ahol nem fér el mellette egy autó a saját sávjában. Sajnos az országutak nagy része alkalmatlan a kerékpáros és autós együttes közlekedésére.
2020. aug. 4. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:

"Sajnos az országutak nagy része alkalmatlan a kerékpáros és autós együttes közlekedésére."

Ezek nagy része az autós közlekedésre is alkalmatlan :D

2020. aug. 4. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem valószínű. Amíg mindegyik fél között lesznek tahók addig nem. De így is többségében talán elvannak egymás mellett.
2020. aug. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!