Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota yaris hybrid 2020...

Toyota yaris hybrid 2020 mikor lehet megvásárolni Magyarországon?

Figyelt kérdés

És milyen a váltója? Eddig manuális váltó vezettem csak. Ennél az autónál hogy működik?

Beindítom a motort, utána rá kell lépnem a fékre, hogy menetbe tegyem? És ha a fékről felengedem a lábam, akkor megmozdul az autó, mint a dízeleseknél szokott? Ha meg a gázról felveszem a lábam, akkor mennyire lassul be? Esetleg még is áll, vagy azért szükséges a féket lenyomni?

2020. aug. 4. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha beballagsz egy kereskedésbe készségesen fognak válaszolni.
2020. aug. 4. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan váltó van benne, mint a mi Toyotánkban. Mindig álló helyzetben szabad csak váltani, a lehető legkevesebbszer, tehát lámpánál például felesleges üresbe rakni, hanem nyomni kell a féket. Ha leveszed a lábad a fékről, akkor nagyon lassan elindul a kocsi, hátramenetnél sokszor gázt se kell nyomni. Ha menet közben nem nyomod egyik pedált se, akkor nem megy a benzinmotor, és motorfék sincs, olyan, mintha üresben gurulnál, de nem fogyaszt üzemanyagot. A váltó fokozatmentes, tehát mindig a megfelelő fordulatszám-tartományban tartja a motort, jellegzetes bőgő hangja van, ha nagyobb gázt adunk. Élvezetes amúgy vezetni ezeket a hibrideket:)
2020. aug. 4. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2020. aug. 4. 20:47
 4/4 anonim válasza:
Nekem 2020-as hybrid van és imádom. Nem cserélném semmire az automata váltót se. ( tudok manuális váltóval is menni, de sosem szerettem.)
2020. nov. 22. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!