S500 mercedesem van 2010 évjárat.Miért néznek furán benzinkúton ha odaállok és mondom a kutasnak hogy lökjed tele báttya?
Jahh és a a szélvédőt is kérném lesuvickolni meg a kerekek nyomását megnézni.
Elvileg ez a dolga azt múltkor megkérdezi és valamit akar még az úr?
mondom ha ennyi a munkaköröd kötelessége akkor ennyit akarok ha itt tankoltam.
Neki nem az a dolga volna hogy minden autónál megkérdezi kell-e szélvédőt mosni vagy keréknyomást nézni?
Amúgy miylen telefonnal fényképezte az előzöt, mert valami véletlen kapcsán épp alap yt felbontása van. :D
Szóval yt videóból mentetted ki a képet, ha már trollkodni és menőzni próbálsz, csináld ésszel :D
Csajomat felszedtem már csomagol is kifelé ahogy a jó asszonyok szokták azokat akiknek s merci van.
Turbójózsikák ezzel a képpel kívánok nektek eredményes életet és jó nőket de nem csak a neten...
Neki nem kell bizonygatni milyen kocsival megyek érte.
Szereti az autót meg engem is ahogy a képen látjátok este még erre is van ereje meló után.
Pityuka mi is röhögünk a csajommal.
Ha azt amit karikáztál megnyomod eltűnik a konzolban és az marad amit a csajom kezénél látsz miközben kicsomagol.
Na cumiiiii szar nektek otthon a net előtt
ha bírtok magatokkal mindjárt dobok még egy képet mit csinálunk.Csak most vagyok a pasrkolóban.
Te gyerök
ha benyomod azt a középkonzolt attól függ amerikai vagy európai mercit vettél osztott vagy egy taároló lesz alatta ami a csajom kezénél van.
Ezek után ne gyertek miskolcra mert nem csak Aranka lesz mérges ha nem lesz meg az egy óra kiesett bére hanem a haverjaim is akik Aranka mellett segítettek e a multimédiát beállítani.
Amúgy meg jól is nézne ki ha tizenéves kisjózsikák ülnének ebben a kocsiban ahol inkább jó nők ülnek csak.
Dolgozzatok sokat mert amúgy jó nőtök nem igen lesz meg mercitek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!