Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » S500 mercedesem van 2010...

S500 mercedesem van 2010 évjárat.Miért néznek furán benzinkúton ha odaállok és mondom a kutasnak hogy lökjed tele báttya?

Figyelt kérdés

Jahh és a a szélvédőt is kérném lesuvickolni meg a kerekek nyomását megnézni.

Elvileg ez a dolga azt múltkor megkérdezi és valamit akar még az úr?

mondom ha ennyi a munkaköröd kötelessége akkor ennyit akarok ha itt tankoltam.

Neki nem az a dolga volna hogy minden autónál megkérdezi kell-e szélvédőt mosni vagy keréknyomást nézni?

2020. aug. 3. 19:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon gáz van öreg, na erre válaszolj, miért nem tudsz egy cetlit kitenni és azt lefényképezni? Ne mellébeszélj, erre egy egyenes választ, ha ez nem emgy, akkor elkönyvelünk egy beégett trollnak, tudom tudom max annyit írsz rá, engem nem érdekel mit gondolnak rólam, mentem nyaralni kb :D
2020. aug. 4. 22:23
 42/65 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy miylen telefonnal fényképezte az előzöt, mert valami véletlen kapcsán épp alap yt felbontása van. :D

Szóval yt videóból mentetted ki a képet, ha már trollkodni és menőzni próbálsz, csináld ésszel :D

2020. aug. 4. 22:25
 43/65 A kérdező kommentje:

Csajomat felszedtem már csomagol is kifelé ahogy a jó asszonyok szokták azokat akiknek s merci van.

Turbójózsikák ezzel a képpel kívánok nektek eredményes életet és jó nőket de nem csak a neten...

[link]

2020. aug. 4. 22:31
 44/65 A kérdező kommentje:

Neki nem kell bizonygatni milyen kocsival megyek érte.

Szereti az autót meg engem is ahogy a képen látjátok este még erre is van ereje meló után.

2020. aug. 4. 22:32
 45/65 anonim ***** válasza:
90%
Látom időközben még a középkonzolt is kicserélted ugye?:D
2020. aug. 4. 22:33
 46/65 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Tessék, hogy a többiek is röhöghessenek :D

2020. aug. 4. 22:38
 47/65 A kérdező kommentje:

Pityuka mi is röhögünk a csajommal.

Ha azt amit karikáztál megnyomod eltűnik a konzolban és az marad amit a csajom kezénél látsz miközben kicsomagol.

Na cumiiiii szar nektek otthon a net előtt

ha bírtok magatokkal mindjárt dobok még egy képet mit csinálunk.Csak most vagyok a pasrkolóban.

2020. aug. 4. 22:42
 48/65 anonim válasza:
92%
Aha, most lett bebizonyítva hogy egy troll vagy, szerintem ne erőlködj tovább, és nem, nem érdekel a kocsmáf
2020. aug. 4. 22:45
 49/65 anonim ***** válasza:
98%
Jaja, lesz egy fordítva ívelt terület és a kezelőszervek is lejjebb csúsznak, cumi van troll báttya :D
2020. aug. 4. 22:47
 50/65 A kérdező kommentje:

Te gyerök

ha benyomod azt a középkonzolt attól függ amerikai vagy európai mercit vettél osztott vagy egy taároló lesz alatta ami a csajom kezénél van.

Ezek után ne gyertek miskolcra mert nem csak Aranka lesz mérges ha nem lesz meg az egy óra kiesett bére hanem a haverjaim is akik Aranka mellett segítettek e a multimédiát beállítani.

Amúgy meg jól is nézne ki ha tizenéves kisjózsikák ülnének ebben a kocsiban ahol inkább jó nők ülnek csak.

Dolgozzatok sokat mert amúgy jó nőtök nem igen lesz meg mercitek se.

2020. aug. 4. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!