Terepjárót szeretnék venni.2010 utáni 190 LE Nissan Navara lett kinézve.Jó választás-e ez a pickup vagy inkább Mitsubishi L200 a jobb választás? Nagyon megköszönném a segítséget.
Pathfinder járt a kezemben jó sokáig. Kb ugyanaz a navara is. Nem egy nagy szám. Hátul nem sok hely van. Valami mindig szétmegy benne, több 100 ezer alatt soha nem jött ki a szervízből. Állítólag legtöbbjének az alváza repedt, olyan gyenge. Belül kezd széthullani minden műanyag mint egy ifa-ban. A motor viszont lendületes, erős.
Terepen sima gumival szó szerint okádék. Elakad egy vakondtúráson is. Difizár rendszeresen bentmarad emiatt ügyetlenebb sofőr szétszakít benne mindent.
Turbo szeret kifeküdni. Most éppen az olajnyomás megy el menet közben, újra kell indítani. Elég jól néz ez ki a pályán.
Nissanban nagyot csalódtam.
L200 talán lehet jó de olvass utána fórumokon. Lehet az is alváztörős.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem pont terepre kellene és utánfutót vontatni, mivel méhész vagyok.Akkor a Navara kilőve.Nem tudom, hogy melyik pickup lenne a jó.A Ford Ranger sem a legjobb ahogy hallom.A Hilux meg nagyon drága és csak az sr felszereltségűben van ködlámpa ami ugye jó ha van, főleg ha vándorol az ember.Az L200-ast dicsérték nagyon a terepjáró képességei miatt, viszont nekem meg csak a két utólsó széria tetszik, ami elég drága még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!