S500 mercedesem van 2010 évjárat.Miért néznek furán benzinkúton ha odaállok és mondom a kutasnak hogy lökjed tele báttya?
Jahh és a a szélvédőt is kérném lesuvickolni meg a kerekek nyomását megnézni.
Elvileg ez a dolga azt múltkor megkérdezi és valamit akar még az úr?
mondom ha ennyi a munkaköröd kötelessége akkor ennyit akarok ha itt tankoltam.
Neki nem az a dolga volna hogy minden autónál megkérdezi kell-e szélvédőt mosni vagy keréknyomást nézni?
lajcsika...kezdesz idegesíteni...
ha ez netes kép kapsz egy kekszet...
direkt a fiatalember kedvéért félreálltam mikor írt és csináltam neki hogy lássa.persze kicsit kivágtam magam róla hogy ne lásson már mindenki.
ezt nem fogod a neten megtalálni lajoskám mert pár órája csináltam az út mellett.
Amúgy jobbat tudok lajos.
Van pár vendéglátóhelyem borsodban magyarul kocsmák.
ha annyira érdekel az autóm vagy én gyere el igyál meg nálam egy colát vagy sört én állom.
Írjál privit ha jössz a közös képet majd felrakjuk ide a kérdéshez ha rászánod magad a talira.
Elviszlek vele kocsikázni is ha még nem ültél ekkora autóban de nem vezetheted mert szerintem ahhoz még nincs rutinod.
Szerintem azért, ahogy mondod. :D
Ha kiesel a gépedből és egyből úgy állítasz oda hogy "na akko küggyed meg neki tezsverem amig nem kattan", az fura tekinteteket fog kiváltani függetlenül attól, hogy egy fűnyírómotoros golffal vagy egy V12 huracannal álltál be a kútra... nem is teljesen értem, hogy mi a kérdés. :D
Kedves troll koma, bebizonyíthatod, hogy nem vagy az, sőt esküszöm elnézést fogok kérni, a következőt kell csak tenned.
Tegyél ki a műszerfalra egy cetlit, rajta pl " gyakori kérdések s500 " felirattal. Ha egy iylen képet készítesz, minden további nélkül elhisszük, hogy a tied.
Lajost továbbra is várom a kocsmába borsodba van.
Ha nem idevalósi vagy visszafelé elvisszlek pestig azt tudunk dumálni a merciről kocsikról ha szimpi vagy.
De gyere akkor várlak.
Írjál privit ahogy tegnap is írtam ha itt vagy csinálunk közös képet én te a merci a csajom hátulról a kocsiban lefotóz minket mi meg elől ülünk majd és felrakjuk ide.
Várlak lajcsikám gyere este tízig nyitva vagyunk.
Miskolcra gyere többit megdumáljuk.
Foghatsz a kezedbe s500 papírlapot is ha úgy jobb napod lesz.
De gyere mert akarok képet ide veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!