Jogositvany nelkul lefotoztak mi lehet belole?
Pont egy 24 éves BMW 328i kabrióm van, amiben halálpontos az óra, mert nem gyári a differenciálmű, és nagyobbak-szélesebbek a kerekek valamivel a gyári méretnél. Viszont ameddig gyári difi és gyári kerékméret volt alatta, 5-10km/h-t csalt sebességtől függően.
(#10 vagyok)
"Hát nem tudom mennyire mérhet pontosan"
Azt neked kell kiderítened egy gps navigációval, pl. Waze (nyilván az sem hajszálpontos).
Legpontosabban az ECU-ból kapnád meg élő diagnosztikával.
A GPS hajszálpontos ha tartod a sebességet.
50-el megyek óra szerint az nálam a GPS szerint 46. Skoda Roomster.
120-nál óra szerint ha jól rémlik 112 km/h-át mért a GPS.
Ha óra szerint nem ment többel 70-nél akkor van esély rá, hogy nem jön büntetés.
65 km/h felett büntetnek de van 3 km/h ráhagyás szóval 68 felett jön bünti.
Egy srácnak 66-ra is jött bünti. Megreklamálta, hogy a hibahatár miatt mehetett 64-el is ami pedig nem büntetendő. Így elengedték neki.
Istenem :D
Nagyon szórakoztató, hogy ahányszor leírom, hogy az autóm BMW márkájú, máris mennek a kis piros dislike-ok :D
A válasz márpedig hasznos, mert a kérdező típusához hasonló autó csalását írtam le. #14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!