Éreztek késztetést hogy pirosnál bömböltessétek a BMW-t?
Régebbi fajta 750 ideges van. 2010 évjárat.
Finoman duruzsol ha kicsit magasabb fordulatról elengedem a gázt durog egy kicsit.
Néha ha mellémállnak a pirosnál sokszor átnéznek de mindig olyan mintha méregetnének ki ül a kocsiban vagy kiváncsiak kinek van ekkora kocsija.
Sokszor rányomok a gázra ilyenkor felhördül a v8.
Néha bepróbálkoznak a srácok gyorsulni de én csak szigorúan 50ig szoktam megnyomni ami igazából egy pöccintés a gázpedálnak és repül is ez az autó.
Akinek van ekkora motorral rendelkező autó mustang camaro vagy bmw audi ti is szoktátok neki pirosnál megnyomni?
Csak hogy élvezzétek a hangját a kocsitoknak?
Van ilyen igen
Fárasztó nap után, este ahogy világít a hold és látom a lámpák lágy meleg fényben megvílágítják a már már szinte kihalt városi utat. A motor gyengéden rázza a kasztnit. Letekerem az ablakot, lehallkítom a zenét és rálépek a gázra hogy halljam a 1.3-as skoda feliciám morgó, szinte már zeuszi vihart idéző durrogását amit a 68 lóerős motor kiad magából. Izgattottam figyelem hogy mi is ez a hang? Tán az ékszíj kezd már vinnyogni? Vagy a halk zenében van, már megint a back in the ussr szól a Beatlestől. Megnyugszom hogy a nem az ékszíj csak zene. Majd odalépek az autónak. Pörög a fordulatszám bám 6000nél váltom kicsit dadogott rakom a hármast olyan hangja van hogy ehj a süket bácsi a 10-en felkel rá. Majd lelépek a gázról a vadhajtás után látva hogy már 54 kilométer/órával megyek.
Ehj ehj
Igen van ilyen kedves kérdező. Micsoda élmények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!