Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Éreztek késztetést hogy...

Éreztek késztetést hogy pirosnál bömböltessétek a BMW-t?

Figyelt kérdés

Régebbi fajta 750 ideges van. 2010 évjárat.

Finoman duruzsol ha kicsit magasabb fordulatról elengedem a gázt durog egy kicsit.

Néha ha mellémállnak a pirosnál sokszor átnéznek de mindig olyan mintha méregetnének ki ül a kocsiban vagy kiváncsiak kinek van ekkora kocsija.

Sokszor rányomok a gázra ilyenkor felhördül a v8.

Néha bepróbálkoznak a srácok gyorsulni de én csak szigorúan 50ig szoktam megnyomni ami igazából egy pöccintés a gázpedálnak és repül is ez az autó.

Akinek van ekkora motorral rendelkező autó mustang camaro vagy bmw audi ti is szoktátok neki pirosnál megnyomni?

Csak hogy élvezzétek a hangját a kocsitoknak?

2020. aug. 1. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez a kérdés MARHA jó. Mármint mindenki ba.zik csak te bőgsz..
2020. aug. 1. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerencsére egy hónap sincs és kezdődik az iskola, akkor kevesebb ilyen troll kérdező lesz.
2020. aug. 1. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Hang vagy ezt így egyben kirakni a PEC-be!!
2020. aug. 1. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Van ilyen igen

Fárasztó nap után, este ahogy világít a hold és látom a lámpák lágy meleg fényben megvílágítják a már már szinte kihalt városi utat. A motor gyengéden rázza a kasztnit. Letekerem az ablakot, lehallkítom a zenét és rálépek a gázra hogy halljam a 1.3-as skoda feliciám morgó, szinte már zeuszi vihart idéző durrogását amit a 68 lóerős motor kiad magából. Izgattottam figyelem hogy mi is ez a hang? Tán az ékszíj kezd már vinnyogni? Vagy a halk zenében van, már megint a back in the ussr szól a Beatlestől. Megnyugszom hogy a nem az ékszíj csak zene. Majd odalépek az autónak. Pörög a fordulatszám bám 6000nél váltom kicsit dadogott rakom a hármast olyan hangja van hogy ehj a süket bácsi a 10-en felkel rá. Majd lelépek a gázról a vadhajtás után látva hogy már 54 kilométer/órával megyek.

Ehj ehj

Igen van ilyen kedves kérdező. Micsoda élmények.

2020. aug. 1. 23:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Ezt a felicsitát már nem vállalnám be a BMW-vel.
2020. aug. 1. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A hármas ötletét adom! Aztán nehogy f a s z e r d ő legyen a végén!
2020. aug. 1. 23:25
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Jajj de vicces kérdés, csak győzzük ezt a sok röhögést.
2020. aug. 1. 23:57
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Én is sok mindent össze szoktam álmodni, mint a kérdező.
2020. aug. 2. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
En leszarom a hangját
2020. aug. 2. 07:48
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
Én imádom, de csak mert nincs bmw-m
2020. aug. 2. 07:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!