7 személyes családi autók közül melyik a legmegbízhatóbb?
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 21:35
2/7 anonim válasza:
Opel Zafira.
Nekem eddig ez vált be, nem kínlódik, nem vacakol. Első körben azért vettem mert kellett egy nagy egyterű autó amibe lehet bőségesen pakolni a 6. és 7. ülés többnyire ki van szerelve, elég sokat járunk kempingezni és időnként ha nem akarunk 2 autóval menni hogy hatan vagy heten lejussunk valahova akkor baromi jó, de olyankor rákötöm az utánfutót a cuccok miatt.
Napi használatba nem tudom milyen mert arra más autót használunk mert nekem is van másik személy autóm napi használósnak, feleségemnek is, apáméknak szintén. Zafirát maximum akkor használjuk ketten vagy hárman ha sok cuccal megyünk valahova, és az utánfutóval nem akarok külön szórakozni főleg ha elférünk az autóba.
4/7 anonim válasza:
Alhambra/Galaxy/Sharan 1.9 tdi esetleg 1.9 pdtdi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!