Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó hűtőfolyadék eltűnik?

Autó hűtőfolyadék eltűnik?

Figyelt kérdés

Üdvözletem. Az autó műszerfalán ma este világítani kezdett a hűtőfolyadék lámpa. Ellenőriztem a víztartályt, teljesen üres volt. Próbáltam utántölteni, de amit betöltöttem az azonnal el is tűnt. Azt nem láttam, hogy oldalt vagy alul ömlene belőle kifelé; egy alkalommal volt korábban olyan hogy kilyukadt a tartály és akkor jól látható volt hogy hol folyik belőle ki a repedésen amit beletöltök, de most nem, csak egyszerűen nem maradt meg a tartályban a folyadék. Kicsit később visszamentem a kocsihoz, és alatta találtam valamennyit a beöntött folyadékból de nem az egészet

Az időzítés nyilván jobb nem is lehetne, gondolok itt arra hogy péntek este van úgyhogy hétfő reggelnél hamarabb nem tudok a szerelővel beszélni. Kérdezném hogy addig is a fentiek alapján valaki tudna mondani valamit arról hogy vajon mi történhetett. Illetve hogy ebben az állapotban az autó elmegy-e majd vajon a 10-12 kilométerre lévő szerelőig anélkül hogy megadná magát (most a hiba észlelésétől hazáig olyan 3 kilométert szerencsére kibírt, és a lámpa azalatt nem is gyulladt ki újra)

Az autó egyébként 20 év körüli Renault Clio, alig egy hónapja volt szervízen, cserélték a vezérlést/vízpumpát, olajat. Nem tudom hogy lehet-e összefüggés, bár a szerelőben amúgy megbízom, hosszú évek óta javít már a családnak, eddig sose volt gond

2020. júl. 31. 19:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
8-as: Ment mellé is igen, de még mielőtt elkezdtem most este tölteni, megnéztem és valamennyi tócsa már akkor is volt alatta. Most megint megnéztem a kocsit egyébként (kb. 1 óra telt el), de még mindig inkább csak érzés hogy lassan csökken a tartályban a szint, ami biztató. De nem tudom ez a tempó hogyan fog esetleg változni ha majd elindítom az autót. Zseblámpával nézve nem tudom megítélni hogy melyik cső folyik esetleg, de még ha látnám is, kicserélni nem merném megpróbálni :/
2020. júl. 31. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!