Mit jelent az hogy ellenőríztese a ESP-t? és akkor elkezd rángatni a kocsi
Figyelt kérdés
Mi lehet a baja a kocsinak?
pl városban ha lassan megy a kocsi elkezd rángatni mintha epilepsziás rohamot kapott volna és akkor kiírja a műszerfalon azt hogy ellenőríztese a ESP-t ,de ha országúton gyorsan megy a kocsi akkor nem rángat csak néha kicsit alig lehet észrevenni viszont városi közlekedésben annyira rángat hogy már nem lehet vele biztonságosan közlekedni , pedig fiatal 5 éves Dieseles kocsi.
2020. júl. 30. 11:21
1/6 anonim válasza:
Milyen típus? Nálam Citroen C5-nél volt ilyen, ha egyszer beleszólt az ESP a vezetésbe utána valamiért hasonlókat produkált. Végül üzemanyagszűrő csere lett a megoldás, nem tudom ezért miért jelzett az ESP de nálam ez volt a hiba.
2/6 anonim válasza:
ESP hibát jelez.
Vidd el egy szerelőhöz, kiolvassák a hibakódot és megmondják pontosan mit kell cserélni
3/6 A kérdező kommentje:
Opel Astra Kombi 2015-ös Diesel de nagyon rossz már nem ez volt az első baja.
2020. júl. 30. 11:35
4/6 anonim válasza:
Azta, azért többet vártam egy Astrától.
5/6 anonim válasza:
Miért vártál? Amint elkezdett rángatni, el kellett volna vinni szervizbe. Hibakódot kell olvastatni. Az autó korára való tekintettel, szerintem valamelyik érzékelő ment tönkre, ezt hibakódból be lehet azonosítani és cserélni.
6/6 anonim válasza:
A gyorsulásmérő g szenzor beszart és befogja a fékeket. Legtöbbször elég szétszedni kipucolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!