Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ekkora magassághoz ki milyen...

BingoUniti kérdése:

Ekkora magassághoz ki milyen kocsit ajánl? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most lett meg a jogsim, egy kezdő autóban gondolkodom, nem milliós árért. 204 cm vagyok, a lábaim nagyon hosszúak, és sajnos nem mindegyik kocsiba férek bele vagy ha bele is tudom magam origamizni akkor a jobb lábam hozzáér a műszerfalhoz illetve "kitört" bokával tudom csak a gázpedálra tenni a lában. Hasonlóan magas emberek tanácsait várom, vagy akinek van magas ismerőse, nekik milyen kocsijuk van? Típust is írjatok ha tudtok, köszönöm.

2020. júl. 27. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egyterűek között nézz szét elég nagy hely van bennük, nagyobb mint sok ember gondolná.
2020. júl. 27. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én annyit tudok mondani, hogy Mazda mx-5-öt ne vegyél. Bár mondjuk nem milliós árért szerintem semmilyen autót ne vegyél, ha jót akarsz magadnak. De ez már te dolgod, nem része a kérdésnek, csak gondoltam jótanácsként szólok.
2020. júl. 27. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Német autót, pl Passat, mert tapasztalatom szerint ezekben gondolnak a magas emberekre is. Vagyis a kormány magadra tudod húzni teljesen akkor is, ha az ülést nagyon hátratolod, hogy elférjen a lábad.
2020. júl. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!