Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wahler vagy Behr termosztát...

3 napos mákos lecsó kérdése:

Wahler vagy Behr termosztát ABD motorkódú 1.4 CL 1H5 3-as Golf Variantba?

Figyelt kérdés

2020. júl. 29. 07:27
A kérdező szavazást indított:
Wahler
Behr
Gates
 1/8 anonim ***** válasza:
Teljesebn mindegy , jó bele mindegyik.
2020. júl. 29. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
A Gates csak átmatricáz. Általában a legolcsóbb QH France terméket teszi bele a csomagba.
2020. júl. 29. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Behr-t tettem bele. De még mindig nem melegszik 84 fok fole, csak alapjaraton. Az elozo termosztat valami tipfon márkájú volt, 87 fokos nyitassal. De azzal meg eddig se melegedett. A regi termosztat is szinte uj.
2020. júl. 29. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy nem melegszik? OBD-n olvasod ki, vagy a műszerre hagyatkozol?
2020. júl. 29. 12:47
 5/8 A kérdező kommentje:
A műszerre hagyatkozom. Mert amikor a műszer 84 fokot mutat akkor bemelegszik az also cso.
2020. júl. 29. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ilyen öreg autóban sokat nem csalhat a műszer. Én már jártam úgy, hogy a termosztátot megkerülve mellette szivárgott át a víz, és állandóan túlhűtött volt a motor. Érdemes ellenőrizni a tömítés meglétét.
2020. júl. 29. 23:02
 7/8 A kérdező kommentje:

A termosztátház is szinte új. És a tömítés 1db O gyűrű. Tehát a robbantott ábrán úgy nézne ki, hogy

termosztátház <- termosztát <- O gyűrű <- csőcsonk.

Így is van összerakva.

2020. júl. 29. 23:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem lehet hogy a szenzor rossz?

Ebben 1 vagy 2 szenzor van? Melyiket kell cserélnem?

2020. júl. 29. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!