Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Este mikor mentek a csajért a...

Este mikor mentek a csajért a lakótelepre ti is vissza szoktatok váltani a BMW-vel hogy hallják milyen kocsi jön?

Figyelt kérdés

Bmw 540i van.Régebbi nem az újabb.

Ennek v8 motorja van úgy duruzsol hogy öröm hallgatni főleg ha már este van és kevesebb autó van a telepen.

Ilyenkor zene bekapcsol mélyláda hátul csak egy halk morajlás hívom is az asszonyt hogy megyek érte.

Szoktatok ti is így kocsikázni a bmw-vel este?

Minden nap szépen lemosom ezüst színű bűr belső öröm benne utazni.

2020. júl. 28. 17:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem prolis hanem tesós. Xd
2020. júl. 29. 03:29
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem, az én autóm a megjelenésével hódít, nem kell a cigánykodás mellé
2020. júl. 29. 09:12
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Az én kocsim varázsereje abban rejlik, hogy mindene akkor és úgy működik, ahogy én akarom.

Ha azt mondom jövök, akkor nem telefonálok fél óra múlva hogy lerohadt a szarom, nem érünk oda a moziba, hanem jövök.

Meg el merek indulni vele külföldre, mert tudom hogy nem lesz vele gond :))

2020. júl. 29. 09:23
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem szoktam, nekem rendes autóim vannak, nem ilyen lumpenproli xar. :D
2020. júl. 29. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Lakótelepen lakók biztosan lájkolják amikor jön haza a kályhacsöves kipufogó béjemvés hülyegyerek hangos tuctuc vagy rap zenével, aztán 10 perc mire sikerül ötödik lefulladás után beparkolnia éjszaka... Tudom hogy van ez lakótelepen lakom és itt is van ilyen béjemvés hülyegyerek :D kettő is :D
2020. júl. 29. 10:40
 16/16 anonim válasza:

Ez az a tipikus utcai suttyó gyerek aki próbál felvágni a az agyon

dísz-tuningolt verdájával.

2020. aug. 22. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!