Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért majdnem olyan szögletes...

Miért majdnem olyan szögletes sok kocsi orra, mint 40-50 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Nem az lenne észszerű légellenállás szempontjából, ha laposabbak és íveltebbek lennének? Olyan nagyok a motorok? Vagy a dizájn fontosabb a hatalmas (ál)hűtőrácsokkal? Veszélyes, ha nem látni (jól) az autó orrát? (nekem nincs).
2020. júl. 26. 17:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sosem értettem, miért adnak el annyi SUV-t, főleg az Államokban. De ez már másik téma.
2020. júl. 27. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Ezzel nem vagy egyedül. Én se tudnám elképzelni, hogy ilyen autót vegyek. Azt se igazán értem mért vannak tömegek megőrülve érte. Nincs földterületem, nem járok földutakon, nincs erdőm, stb. Autópályára, városban pedig nem a legpraktikusabb.
2020. júl. 27. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
12-es, nehogy azt gondold, hogy bármelyik SUV jó terepre. A SUV az kérlek szépen városi terepjárót jelent. Igen, azt. Városba nagy dög autó. Értelme semmi, de emberek folynak érte, van rá igény, így gyártják őket.
2020. júl. 27. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nem írtam ilyet, hogy terepjáró lenne. A földút és a terep nem ugyanazt jelenti. A dzsindzsába, ahol egy Kraz elmegy eszem ágában nem lenne egy két kerék meghajtású SUV-val bemenni. De földúton, erdei úton (ahol előző munkahelyemen rengeteget jártam normál személyautóval és soha nem akadtam el úgy hogy önerőből ne tudtam volna kijönni) jól jön a nagyobb hasmagasság, terepszögek, nagyobb kerekek. De közel nem terepjáró!
2020. júl. 28. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!