Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » McLaren autókról vélemény?

McLaren autókról vélemény?

Figyelt kérdés
Milyennek találjátok őket?

2020. júl. 22. 12:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
39%

Azt se felejtsük el, hogy a 15 éves Bentley-ket meg Maseratikat, meg ilyeneket már nemigen hordják ám márkaszervizbe olajcserére. Ott esetleg milliós tétel egy olajcsere, de még szerintem ott se.

Pont azért, mert a sokadik tulaj már jellemzően nincs annyira eleresztve anyagilag, hogy egy 10 milliós kocsit 1 misiért vigyen standard szervizre, amit egy maszek harmadannyiból megold.

És légyszi ne kezd ugatni, hogy melyik maszek szerviz csinál ilyen kocsikat... Hidd el, van aki meg tudja csinálni. Nem űrtechnológia ez. Ugyanúgy autók.

És ez az egész történet, ez nagyjából az összes használtautóra igaz. Ugyanúgy nézd meg a 10-15 éves BMW-ket Merciket, Audikat birtokló embereket, aztán nézd meg hány hordja még a mai napig rendszeresen márkaszervizbe harmadik,negyedik,tizedik tulajként a kocsit, ami az újkori árának tizedét éri. Hidd el, nem sok. Nem nagy tudomány megfejteni hogy miért. Ha anyagilag úgy el lennének eresztve, hogy nem fájna nekik a márkaszerviz, akkor nem 15 éves használtautóban ülnének.

Inkább ki is követem ezt a kérdést.

2020. júl. 23. 23:13
 22/24 anonim ***** válasza:
77%

Mindig jön itt gyk-n egy hozzád hasonló biológiai csőd, aki beleáll az értepmetlen magyarázkodásba nyomorék módon egy ismeretlennel, közben meg árassza magából a baromságokat minden szavával, aztán elégedetten hátradől, hogy de f.sza csávó volt, hogy megmondta.

Na akkor elmondom te szellemi csőd, mégegyszer: MAGYARORSZÁGON az alkalmazottak 99,99%-a NEM KERES annyit, hogy fenntartson egy ilyen autót.

De érdekes, hogy úgy vitatkozunk róla, mintha mindennapos lenne amúgy az utcán egy ilyen, pedig jó, ha egy évbe egyszer látsz egy ilyet.

“Tudom e mi az a manager? LOL. Itt ha azt mondom hogy Manager, ne egy helyi CBA Managerjére gondolj, aki nettó 350-et visz haza Te idióta te...“

Egy hozzád hasonló senkinél többet tudok hidd el. Munkámból adódóan politikai körökben is megfordulok, hidd el többet tudok az életről mint te, te szerencsétlenség. Olyanokat is, amiről neked, mint naiv birkának fogalma sincs, mert másképp működik, mint ahogy veled láttatni akarják. A kommented többi részét el sem olvastam, biztos ott is ökörségeket okádtál.

Ezek az “ismerősöm ismerősének az egyik rokonának a haverja fiának a testvére alkalmazottként milliókat keres” kommentek a kedvenceim. Amikor mindenáron bizonyítgatni akarod, hogy egy alkalmazott lazán megkeres itthon 2 milliót, és mindnek Aston Martinja meg Bentley-je van a jó magyar minőségi utakon. :D kabaré. Csak sajna ezt a sok értelmi roncsot én fogom az adómból eltartani, mert az ilyen érdemi munkára nem lesz képes, ha betölti a 18-at, és nem fog GDP-t termelni a gazdaságnak.

Innentől töröltem is a kérdést a listámból. Nincs időm kisgyerekekkel foglalkozni. Nektek jó bohóckodást, számolgassátok az Aston Martinokat, meg tervezgessétek, hogy egyszer talán 2 milláért hozzájutottok egyhez, ami állni fog az udvaron.

2020. júl. 24. 06:31
 23/24 anonim ***** válasza:
77%

“Ott esetleg milliós tétel egy olajcsere, de még szerintem ott se.“

Ezaz, hogy csak SZERINTED, valójában meg gőzöd nincs semmiről, de tényként adod elő, amit leírsz, mintha igazad lenne. Én meg ismerek Bentley tulajt és tudom, hogy annyi.

Egy Bentley 15 évesen is Bentley. Semmivel nem olcsóbb fenntartani, mint egy újabbat és képzeld a sarki szerelő sosem látott ilyet.

Ember! Még egy Citroent se bírnak megszerelni, meg egy Alfát. Hogy érteme már hozzá??

Tényleg törlöm a kérdést viszlát barmok

2020. júl. 24. 06:39
 24/24 anonim válasza:

Nem néznek ki rosszul, de a mostaniaknak messze nincs olyan egyéniségük, mint az F1-nek.

Számomra egy autó attól érdekes, vonzó, ha technikailag fejlett; abban legyen jó, amire való: az autózásban. Így nekem pozitív a "function before fashion" hozzáállás. Enzo Ferrari azt mondta: "Egy versenyautó akkor szép, ha nyer." Az ilyen sportkocsiknál a menettulajdonság a lényeg (legalább is annak kellene lennie), nem az, hogy menőnek néz-e ki.

Sajnos, már így is több ponton behódoltak a kereskedelmi igényeknek, ez sokat ront a kocsikon.

júl. 20. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!