Nekem nem tetszenek, szerintem nagyon nyers, még a közutakra gyártott változatok is nagyon hardcore stílusban jelennek meg, persze biztosan van, akinek pont ez tetszik benne. Úgy alakultak a dolgok, hogy általában gyűjtők veszik őket.
Ha lenne ennyi elkölthető pénzem autóra, inkább Audi R8-at vagy BMW i8-at vennék.
Robotok. Viszont baromi gyorsak.
Persze az átlag ember számára, és még az átlag feletti ember számára is csak elméleti kérdés egy ilyen autó, de ha nekem lenne annyi pénzem, és muszáj lenne szupersportautót vennem, tuti nem ezt venném. Elképesztő gyorsak, igen, de egyiknek sincs igazán szép hangja, mindegyik ugyanúgy néz ki, valahogy olyan lelketlenek. Olyan jól vezetni meg úgysem tud az ilyen autót birtoklók 99%-a, hogy kiautózzák belőle azt a pár tizedmásodpercnyi pluszt, amit mondjuk egy konkurens Lamborghini vagy Ferrari nem tud. Cserébe azoknak van hangja és karaktere. Szóval igen, ha baltát tartanának a fejem fölé, hogy most akkor muszáj elköltenem 100 miskát ilyen értelmetlen autóra, akkor nem McLaren-t vennék.
Ott az 570s, az nem 100 Milla, 140k euro 1 évesen kevés km-rel. Ferrarik 200 alatt nincsenek használtan se. Ez Audi R8 ár.
Szervíz kérdéses gondolom
8as
Honnam veszed ezeket a hülyeségeket? Igenis legyen üzembiztos, főleg ha az egész országban nincs szervíz hozzá.
Én ismerek személyesen több olyan embert is, akinek van pénze ilyesmi autókra. Egyiküknek sincs McLarenje, viszont van Porsche, van Ferrari, van Aston Martin, nyilván nekik sem ezek a kizárólagos autóik, kis túlzással (vagy talán túlzás nélkül) naponta keresnek annyi pénzt, amennyit én egy évben - viszont még nekik sem lényegtelen a szerviz. Mert kényelmetlen, ha nincs. Hiába van csillió pénzed, attól még kényelmetlen az, ha az autódat el kell küldened külföldre, majd megvárni, míg visszaszállítják csak azért, hogy egy olajcserét meg egy átnézetést kapjon. A McLaren-nél márpedig ez a helyzet, míg egy Porsche 911-est, Ferrarit itthon is van hova elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!