Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » McLaren autókról vélemény?

McLaren autókról vélemény?

Figyelt kérdés
Milyennek találjátok őket?

2020. júl. 22. 12:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%

#9 nálad nagyobb marha sincs. Én már ültem ilyenben egyébként, míg te nem is láttál ilyet, csak képen. Elmondanám, hogy ebben a kategóriában mind összef.ssa magát időnként, mert ez nem napi használatra való autó, hanem pályán széthajtani 5 ezres fordulaton. Látszik az idétlen és megmosolyogtató hozzászólásodon, hogy lövésed sincs, mire való ez az autó.

#10. Csak mondanám, hogy Aston Martin szerviz sincs itthon. Bécsben van asszem legközelebb. Ez úgy működik, hogy kimész (ha ilyened van bőven ráérsz menni, mert nem kötött a munkaidőd), begurulsz a szervizbe vele, ahol adnak egy másik Aston Martint, hogy menj egy pár kört a városban, shoppingolj, addig megcsinálják, aztán viheted is. Persze ez a szokásos szervizre értendő. Ha valahol megáll alattad, vagy nem indul stb, akkor jön a telefon, és viszik, persze ez sem olyan ügyintézési rendszer szerint, mintha egy Opel menne szét alattad, nyilván kényelmesebb megoldással.

Na lehet nyomni a minuszokat birkák, addig van örömötök úgy is.

2020. júl. 23. 12:09
 12/24 anonim ***** válasza:
29%
Bődület, hogy mennyi ember van, aki nem tudja leírni a szerviz szót. Szervííííz. Mi köze a vízhez? Rövid i az istenit...
2020. júl. 23. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

Viszont 11-es. Igen, így működik, ha neked 1 éves Aston Martinod van. Nincs kötött munkaidőd. Mert? Mi ez a hülyeség? Azt hiszed, akinek drágább a kocsija, az nem lehet alkalmazott? Ne már... Ezeket a filmekben látod? Meg Instán? Hogy ezeknek utazás, kaland, buli az egész élete? :D

20 milliós használt Aston Martinnal nem gurulhat egy bármilyen Manager? Dehogynem. Szerinted ők ráérnek bármikor? Nem.

Azt hiszed, akinek Aston Martinja van, annak annyi dolga van egész nap, hogy ül otthon a luxury penthouse-ban, és kattintgat 2 óránként egyet a macbookon. Tökmindegy milyen, Aston Martin = végtelen pénz, idő és gazdagság.

Szálj már le a földre :D. Léteznek használt autók.

5 milliós Maseratik, 10 milliós Bentley-k, 15-20 milliós Ferrarik, Lambok. Képzeld el, ezek léteznek. És valakinek a birtokában vannak. Nem minden Aston Martin 120 millió. És nem minden Aston Martin tulaj olyan, hogy neki semmi sem számít. Ne mondd nekem, hogy aki 15 milliós Bentleyvel jár, az anyagilag úgy el van eresztve, hogy semmi nem tétel. Megyek soppingolgatni bécsbe, amég szerelik a Bentley-t.

Csak fújja mindenki a közhelyeket. "Ezen a szinten már nem számííít". Ja,van az a szint. Amikor neked zsírúj Astonod van, akkor nem számít. De ha te egy 10 éves használtat engedhetsz meg magadnak, ne mondja már senki, hogy semmi nem számít azon a szinten. Ami annyiba kerül, mint egy jól felszerelt új Passat.

Érdekes, aki 15 milliós Skoda Superbbel jár, arra senki nem mondd semmit. Az tök átlag. De ha én egy 15 milliós Maseratival járok, akkor hááááát... Neki mindegy. Ilyen kocsival semmi nem számíít! Fossa a pénzt! Van mit a tejbe aprítani!

Hagyjuk már...

2020. júl. 23. 14:10
 14/24 anonim ***** válasza:

Ez igaz, én pl. majdnem vettem egy használt R8-at 15-ért, céges lízinggel még épp kényelmesen beleférne (szervizzel együtt), pedig aztán én nem vagyok egy top manager, csak egy noname mezei random vállalkozó (végül túl elavultnak tartottam a mostani autókhoz képest, úgyhogy inkább vettem egy hármas TT-t).

Ugyanúgy használom (vagy használtam volna az R8-at) mint bármilyen más autót, azzal a különbséggel, hogy én itthonról dolgozom, szóval pl a munkába járás lejön a használatból. Ugyanúgy viszem szervizbe, tankolom a kúton, stb.

2020. júl. 23. 14:37
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

#13 ember te a menthetetlen, álomvilágban élő naiv tudatlanság élő példája vagy. Ez a gyk színvonala egyébként, szóval nem lepődök meg. Talán az sem kizárt, hogy kis tizenéves vagy.

“Azt hiszed, akinek drágább a kocsija, az nem lehet alkalmazott? Ne már... Ezeket a filmekben látod? Meg Instán? Hogy ezeknek utazás, kaland, buli az egész élete? :D“

Akinek ilyen kaliberű kocsija van az NEM lehet alkalmazott, mert alkalmazottként ennek nemhogy az árát nem keresed meg, de a fenntartását sem. Ennyire buta tényleg nem lehetsz. Ezt havi 2 milliós fizetés alatt nem bírod fenntartani.

“20 milliós használt Aston Martinnal nem gurulhat egy bármilyen Manager? Dehogynem. Szerinted ők ráérnek bármikor? Nem.“

Te tisztában vagy vele mi az, hogy manager? Nálunk is van manager a munkahelyen, de netto 500-at épp, hogy megkeres. Na ő nem éppen gurul Aston Martinnal. Meg amúgy úgy írod ezt, mintha látnál napi szinten Aston Martinnal gurulni bárkit is. Akik gurulnak, azok is sokszor csak bérlik. Magyarországon élsz ember! Ha nem vagy politikus, nincs saját céged, nem gurulsz ilyennel.

“5 milliós Maseratik, 10 milliós Bentley-k, 15-20 milliós Ferrarik, Lambok. Képzeld el, ezek léteznek. És valakinek a birtokában vannak. Nem minden Aston Martin 120 millió. És nem minden Aston Martin tulaj olyan, hogy neki semmi sem számít. Ne mondd nekem, hogy aki 15 milliós Bentleyvel jár, az anyagilag úgy el van eresztve, hogy semmi nem tétel. “

Na itt látszik, hogy neked az ég világon semmi, de SEMMI tudásod nincs ezekről az autókról, a fenntartásról, meg úgy a pénzügyek működéséről sem. Igazából nem ér annyit az egész téma, hogy időt pazaroljak rá, de mégis megteszem, hátha valaki aki később olvassa tanul belőle, mert 14 évesen sokan beleesnek abba a hibába, hogy hú de jó, ez csak 5 millió, ilyet én is tudok venni, ha elkezdek majd dolgozni, ez annyi, mint egy új Astra.

Csak mondanám neked, hogy aki 5 millióért vesz Maseratit, vagy 10 millióért Bentley-t az is bőven millió felett keres, és bőven nem alkalmazott. Nem a tetves vételár kicsengetése a lényeg. Ezeknél az “olcsó” autóknál ez a legkisebb kiadás. Ennek a fenntartásához kell egy jobb módú család minden tagjának a havi fizetése. Kezdjük ott, hogy egy Bentley, ha kicsit megszalad a lábad a gàzon, és mész is vele (nem kell forma 1-et sem játszanod hozzá), akkor 20 litert simán megeszik 100-on. Csak a tankolásra milliók mennek el évente. Akkor egy olajcsere is a millilót karcolja, azt meg ne akard, hogy valami alkatrész kimenjen, mert arra nagy valószínűséggel el tud menni a vételár még egyszer, de mindenesetre megközelítheti. A biztosításról, adókról ne beszéljünk, az már csak zsebpénz a többihez képest, de egy átlag autónak az is elég lenne éves fenntartásra.

“Érdekes, aki 15 milliós Skoda Superbbel jár, arra senki nem mondd semmit. Az tök átlag. De ha én egy 15 milliós Maseratival járok, akkor hááááát... Neki mindegy. “

Csak a 15 milliós Skoda Superbre 10 év használat alatt sem fog tudni annyi pénzt elkölteni, ha összetöri sem, mint egy 15 milliiós Maseratira 2 év alatt. Ez a különbség.

Bődületes baromságokat árasztottál magadból ezzel az idétlen “hú de megmondom most a frankót” kommenteddel. Kár volt ekkora mennyiségű tömény baromsàgot leírnod ide, amiben egyetlen reális gondolat nem volt.

2020. júl. 23. 16:42
 16/24 A kérdező kommentje:
1 millió forint az olajcsere egy bentleyn?
2020. júl. 23. 17:05
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

> "Akinek ilyen kaliberű kocsija van az NEM lehet alkalmazott, mert alkalmazottként ennek nemhogy az árát nem keresed meg, de a fenntartását sem. Ennyire buta tényleg nem lehetsz. Ezt havi 2 milliós fizetés alatt nem bírod fenntartani."

Talán nem a leggyakoribb munkakör, de pl. egy senior programozó állásban keres ennyit elég sok hazai cégnél is (bár itthon az IT fizetései simán nyugat-EU színvonalon vannak, úgyhogy az talán részletkérdés).

Vannak ilyen állások.

2020. júl. 23. 17:06
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
#17 ebben talán igazad van, a programozókra nem gondoltam hirtelen, viszont ismerek párat én is, hát azért nem Aston Martinjuk van nekik sem. :D
2020. júl. 23. 17:11
 19/24 anonim ***** válasza:
15%

15-ös

Nem tudom te hol dolgozol, de nem bírom ki hogy ne válaszojak. Alkalmazott nem kereshet milliókat? Miért is nem? :D

Tudom e mi az a manager? LOL. Itt ha azt mondom hogy Manager, ne egy helyi CBA Managerjére gondolj, aki nettó 350-et visz haza Te idióta te...

Főnököm Quality Manager a cégnél ahol dolgozom (autóipar). Nettó 1,5-2 milliót hazavisz. Alkalmazott.Jé.Az meg hogy? LEHETETLEN! Ja nem. (Nem írom le milyen kocsija van, de beleillene azok közé, amikről itt vitatkozol) Az Ő főnöke, a gyárvezetőnk? Ő havi 3-4 milliót visz haza. Hoppá. Ő is alkalmazott. Az ő főnökük aki német? Cégvezető? (NEM TULAJDONOS, NEM AZ ÖVÉ A CÉG!) Ő IS ALKALMAZOTT. És el se merem képzelni hány tízezer eurót visz haza havonta. Akkor mi a bánatos istenről beszélsz te? Szerinted egy Audiban, Merciben, akárhol egy Manager pozícióban lévő az 500-ezret fog hazavinni? Egy jobb mérnök keres annyit... Úgyhogy légyszi ne... De nem csak autóiparban van ez... Hidd el, alkalmazottként is lehet mocskosjól keresni... Csak te nem tudsz róla.

Kérdem én. Te hol dolgozol? Vagy mit csinálsz? Tetőfedő vagy? Mert semmi közöd semmihez, ahogy elnézem. Fingod nincs ki mennyit tud keresni, milyen pozíciók léteznek... Csak van egy kép, amit alkottál saját magadnak. Minden ami attól eltér, az nem létezik, és hülyeség.

Semmi tudásom nincs ezekről az autókról? Az szép :D. Hidd el, egy fokkal lehet többet értek hozzájuk mint te.

Te fújod a közhelyeket, semmi mást nem csinálsz. Maserati = Rahedli pénz fenntartani. Ja. Nem kevés. De hogy alig több mint egy korabeli 6-os BMW-t, abban is biztos lehetsz :D.

Csak nyomod a berögzült hülyeségeket, amit innen onnan hallottál.

Sehol nem írtam, hogy olcsón fenntartható autók ezek. De nekem ne magyarázd már meg, hogy aki egy 6 milliós Maseratit vezet, vagy egy 10 milliós Bentley-t, az olyan szinten el van eresztve anyagilag, hogy semmi nem számít. Nem tételek a milliók. Dehogynem számít. Különben nem a 10 éves használtat venné te ostoba. Ilyen autókat nem azok vesznek, akiknek otthon van 470 millió forintja. Az elmegy, aztán megveszi az újat. Ezeket a használt 15 éves luxuskocsikat pontosan azok veszik, akik ugyan pénzesek valamennyire, de annyira nem, hogy megvehessék az újat. És annyira nem, hogy ne számítson nekik a pénz. Mert ez még marhára nem az a szint.

"Megközelíti a javítás a vételárat" MIVAN? Te honnan szeded ezeket? Szerinted 10 milliós Bentley-t 10 millióért szervizelnek ha elszáll benne valami? Meg egymillióért cserélnek rajta olajat? Te annyira hülye vagy. Nyilván nem egy Swift szinten mozog. De B+ ne gondold már, hogy feneketlen zsebek kellenek egy ilyen autóhoz... Azt hiszed ezek 2 hetente elromlanak? És havonta hordod szervizbe csilliárdokért? MErt ezt hallottad valahol valakitől?

NEM, Nem kevés pénz ezeket fenntartani, valóban. Átlagnál jóval több. Igen tudják nyelni a pénzt. De neee... Ne gondold már, hogy neked minden hónapban milliókat kell rálocsolnod egy ilyen autóra... Kicsit túlmisztifikálod ezt az egész luxusautótartást. Azt hiszed ez valami űberföldöntúli dolog, amit csak a felső 10.000 tud finanszírozni.

Nézd meg kik járkálnak 10 milliós használt Bentley-kkel meg Porsche Panamerakkal. Jellemzően azok, akik marha nagyot akarnak villantani, de nincs azért annyi pénz, mint amennyit mutatni akarnak.

Fingod nincs az autókról, az autóvásárlásról, a használtautókról, és az egyes (használt) típusok célközönségéről. De olyan marha okosnak hiszed magad.

2020. júl. 23. 22:52
 20/24 anonim ***** válasza:
23%

#18, el vagy tévedve.

Az alkalmazotti munkakör csak itthon zárja ki legtöbb esetben (de itt sem mindig) egy ilyen autó birtoklását. Én pont egy szoftverfejlesztő vagyok. Tudod, mennyit keres egy valamire való szoftverfejlesztő akár csak egy országgal nyugatabbra?

Bőven eleget ahhoz, hogy beállítson hétvégi autónak egy használt Astont, mondjuk DB9-et a garázsba. És fenn is tartsa. Még én az 5 év releváns tapasztalatommal, Magyarországon dolgozva is megkeresek annyit, hogy ha nagyon akarnám, és a bevételem nagy részét erre akarnám fordítani, bizony el tudnék járkálni egy régebbi Quattroporte vagy DB9 volánja mögött. Nem kell ehhez csillió pénz. Ha újonnan veszed, akkor igen. De ami új, az egyszer használt lesz.

2020. júl. 23. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!