Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy robogónak (burgman)...

Nagy robogónak (burgman) mennyi idő kell a bemelegedéshez?

Figyelt kérdés

Van egy 250-es 2000 évj. Burgmanom.

Mióta megvettem ilyen (pár hónapja) de gyanítom rossza termosztátja...

Lassan melegszik, és észreveszem, hogy még a hőmérő alig mozdult ki a 0-ról, ha megállok lámpánál pl 5 km után, szép lassan kúszik fel, majd elindulok, egyből lejjebb megy (gondolom menetszél)

17 km-re lévő munkahelyemre (városban) míg beérek a mutató max a feléig megy fel, az "ideális"-nak.

A hőmérő, és a szenzor tuti jó, mert a napokban mikor 35 fokban araszoltam bő 20 percet, felkúszott 90 fokig, és kapcsolt is a ventillátor.

Azért gondolom hogy rossz a termosztát, és folyton nyitva van a hűtőrendszere, mert túl lassúnak érzem a melegedését.

Mit gondoltok erről?

megérett a cserére, vagy ez ilyen, és valóban lassan melegszik?

Azért az érdekes, hogy ha megyek vele pl tartósan 100 km/hval, akkor sem éri el az üzemi hőfokot soha....mindig csak középtájon tanyázik a mutató. Egyedül akkor, mikor írtam ha álló helybe, vagy araszolva megyek, akkor gyorsabban emelkedik.

2020. júl. 20. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 900-as kb 8-10 km alatt bemelegszik normál használat mellett. Tippre a 250-es burgonya max 5-6 km.
2020. júl. 20. 10:47
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor sanszos, hogy nyitott állapotban ragadt a termosztátom....
2020. júl. 20. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy az a baj.
2020. júl. 20. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:

szomorú vagyok.

11 ezer az új

lehasaltam, mert a kocsikhoz meg 2-3 ezer....

2020. júl. 21. 08:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha kiemeled a kérdést akkor kapsz olcsóbban termosztátot????
2020. aug. 13. 09:01
 6/7 A kérdező kommentje:

nem, :D

de kicseréltem, és ugyanez a helyzet :(

ezért emeltem ki.

el fogom takarni a hűtőm egy részét.

Nem hiszem hogy az új termosztát is rossz, pláne hogy a régit mikor kiszereltem eleve zárt állásban volt, tehát nem ragadt meg nyitottban, mint tippeltem....

2020. aug. 18. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg vidd el szervizbe, ahol tudják rendesen diagnosztizálni.
2020. aug. 18. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!