Nagy robogónak (burgman) mennyi idő kell a bemelegedéshez?
Van egy 250-es 2000 évj. Burgmanom.
Mióta megvettem ilyen (pár hónapja) de gyanítom rossza termosztátja...
Lassan melegszik, és észreveszem, hogy még a hőmérő alig mozdult ki a 0-ról, ha megállok lámpánál pl 5 km után, szép lassan kúszik fel, majd elindulok, egyből lejjebb megy (gondolom menetszél)
17 km-re lévő munkahelyemre (városban) míg beérek a mutató max a feléig megy fel, az "ideális"-nak.
A hőmérő, és a szenzor tuti jó, mert a napokban mikor 35 fokban araszoltam bő 20 percet, felkúszott 90 fokig, és kapcsolt is a ventillátor.
Azért gondolom hogy rossz a termosztát, és folyton nyitva van a hűtőrendszere, mert túl lassúnak érzem a melegedését.
Mit gondoltok erről?
megérett a cserére, vagy ez ilyen, és valóban lassan melegszik?
Azért az érdekes, hogy ha megyek vele pl tartósan 100 km/hval, akkor sem éri el az üzemi hőfokot soha....mindig csak középtájon tanyázik a mutató. Egyedül akkor, mikor írtam ha álló helybe, vagy araszolva megyek, akkor gyorsabban emelkedik.
szomorú vagyok.
11 ezer az új
lehasaltam, mert a kocsikhoz meg 2-3 ezer....
nem, :D
de kicseréltem, és ugyanez a helyzet :(
ezért emeltem ki.
el fogom takarni a hűtőm egy részét.
Nem hiszem hogy az új termosztát is rossz, pláne hogy a régit mikor kiszereltem eleve zárt állásban volt, tehát nem ragadt meg nyitottban, mint tippeltem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!