Újabb dízel bmw bemelegedési ideje? Többi lent!
A munkahelyem 10km-re van,azt megállàs nélkül teszem meg.Ez lenne a legrövidebb tàv amit megtennék vele,úgyértve hogy 2-3 km-ert nem mennék vele ugye 10 a munkahely és attól már csak többet erre figyelnék.Azért kérdezem mert úgy olvastam az újabbak hamarabb melegszenek.Amiben gondolkozom 320d 2015-16 os évjárat lenne,ezek már azért úgy gondolom elég jó dízelek.
Szerintetek belevágjak,vagy inkàbb ugyan ez a tipus/évjárat csak benzinesbe?
Véletlen nincs benne előmelegitő?
Mert akkor piszok gyorsan felmelegszik.
Àllófűtès van már ezekben.
Ahogy olvastam az azt jelenti hogy nem 100% osan de majdnem üzemmelegen indulsz.
Egyèbként kb mennyi km lenne az ami alatt üzemmeleg egy ilyen tipusu autó?
10-20-30?
Milyen fajta állófűtés? Alap esetben az állófűtés az utasteret melegíti, azzal hogy üzemmeleg a kormányod nem sokra mész.
Létezik olyan ami a vizet/olajat melegíti (konnektoros), de ezeket előmelegítőnek szokták hívni.
Azt se felejtsd el, hogy az olaj lassabban melegszik mint a víz, tehát az hogy a víz mutatója már felment üzemire nem azt jelenti hogy üzemmeleg a motor mivel legnagyobb hangsúly az olajon van.
Csak utastér előmelegítő ami van benne.
De dízelbe nagyobb a választék és mivel évente megyek 25-30.000km-ert jobb lenne.Csak ugye ahogy írtam a munkahely 10km csak és azzal jàrnék.
De olvasgatok és annyira eltérő.
Van aki azt mondja 10km elég neki ha hétfő-péntek melobajàrok.
Hétvégén meg mindig megyünk messzebb 50-200 közt az meg úgy mond kikornolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!