Egy I-II gen. Suzuki Swiftnek tényleg 800.000-1.000.000 Ft az éves fenntartása?
#10 azért te se legyél már ennyire buta. Milyen vételár háromszorosa?
Ismerősömnek egy nagy szervize volt vele az évek során, 200 alatt megállt az is, de ott nagyjából mindent cseréltek.
Egy Suzukiba főalkatrészek megállnak 50 ezer környékén, màr amikor kell bele egyáltalán, de 1-2 ilyen van, a többi az 5-10 ezres kategória.
Azért ne nevettesd már ki te se magad. A vételár háromszorosából kb motort cserélek meg újra karosszériáztatom kétszer is.
Nagyon felhígult a GYK színvonala az elmúlt időszakban. Az autós kérdéseknél rendre akkora baromságokat olvasok, hogy csak fogom a fejem, mintha életében nem látott volna autót, aki válaszol.
Mellesleg le lett pontozva csomó értelmes válasz, nem tudom ki volt, de ez meg a másik vicckategória az oldalon, amit rég meg kellett volna szüntetni, mert a pontozás szinte sose azon az alapon megy, hogy jó a válasz vagy sem, hanem, hogy egy két birkának tetszik-e, vagy sérti-e az egójàt.
10 hónapja van meg a 22 éves Swiftem.
175-ért vettem.
Éves biztosítás 32000, átírás + eredetvizsga volt talán 12000+6000, havi kb. tízest tankolok, az az elmúlt 10 hónap alatt egy százas. Kikasztniztattam, alvázvédelem, vezérműszíj, olaj, légszűrő, első lengőkarok, műszaki vizsga, kerékcsapágy, ez volt tokkal-vonóval 140000.
Ablakmosó, gyertyák, ilyesmi, autómosások, adjunk hozzá még egy húszast.
175
32
18
100
140
20
485000,- Ft.
Hát a komplett, szinte egyéves költség a kocsi árával együtt sem érte el a fél millát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!