Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a teendő, ha nem nagyon...

Mi a teendő, ha nem nagyon van érdeklődő?

Figyelt kérdés
Feltettem autóm hirdetését, de nem igen kapok rá érdeklődést. Elérhető használt autón is illetve facebook adok-veszek csoportban is. Igaz egy 27 éves Suzukiról van szó, de nagyon jó állapotban van :) igaz nem első tulaja voltam, de tőlem mindent megkapott időben, és sok mindent én javítottam rajta nem szélhámos, lehúzós szervízek. Mit javasoltok?

2020. júl. 18. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezz meg egy bontóst, hogy mennyiért vonja ki a forgalomból és utána realizálhatod az árát.
2020. júl. 18. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:
A gond ott kezdődik, hogy 300 körül kezdődnek a tipikus ex prémium német roncsok...
2020. júl. 19. 00:20
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
#12 pontosan, ha a kispénzű autóvásárlónak 240 ezer forintja van autóra akkor, más alternatívákat nem feltételezve, a Suzuki helyett inkább gyűjt még néhány hónapig és 300-400 körül vesz inkább egy jobb Opelt vagy egy lefingott cigánydízel BMW-t.
2020. júl. 19. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Swiftért soha nem adnék 240-et 220-ért vettem az enyémet, de amint megláttam, hogy Swift azonnal eladtam ( úgy hírdették, hogy Subaru Justy és este vettem,nem volt Swiftes megjelenése, reggel a világosba láttam, hogy ez egy buzuki).
2020. júl. 19. 00:57
 15/17 anonim ***** válasza:
38%
kínálat alját lődd be, nem fog többért elmenni.
2020. júl. 20. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Add le bontóba, vagy bontsd szét te magad, verd szijjel stb
2020. júl. 22. 07:02
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

“úgy hírdették, hogy Subaru Justy és este vettem,nem volt Swiftes megjelenése, reggel a világosba láttam, hogy ez egy buzuki“

Ezt nem értem. Este nem láttad, hogy milyen a formája vagy mi van? Mellesleg a Subaru Justy tényleg Swiftnek néz ki, de attól még Subaru.

Ennyi erővel esete egy Suzuki Vitarat Hummernek néz az ember vagy mi? WTF xD

2020. júl. 22. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!