Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a teendő, ha nem nagyon...

Mi a teendő, ha nem nagyon van érdeklődő?

Figyelt kérdés
Feltettem autóm hirdetését, de nem igen kapok rá érdeklődést. Elérhető használt autón is illetve facebook adok-veszek csoportban is. Igaz egy 27 éves Suzukiról van szó, de nagyon jó állapotban van :) igaz nem első tulaja voltam, de tőlem mindent megkapott időben, és sok mindent én javítottam rajta nem szélhámos, lehúzós szervízek. Mit javasoltok?

2020. júl. 18. 19:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Mi óta van fennt? 3 nap alatt nem szabad csodát várni. Konkrétan erre a kocsira szerintem azért nincsen érdeklődés, mivel nem nagyon vesznek veteránokat mert hiába "régi" drága tud lenni a fenntartása hogy ne romoljon az átlaga. A veteránok között a Suzuki pedig egyáltalán nem gyakori, pontosabban nem nagyon keresett. De idővel talán akad aki érdeklődni fog.
2020. júl. 18. 19:25
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Túl van árazva?

Ennyi idős Suzuki 100.00 Ft-os kategória. Akinek ennyi van autóra az nem fogja megfizetni a szemed fényét, hiába költötted rá sokszorosát a magasabb vételárnak is.

2020. júl. 18. 19:37
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
A korral van a baj. Suzukiból max bagóért vesznek ennyi idős kocsit az emberek és nem azért mert egy jó állapotú veterán hanem mert a legolcsóbb.
2020. júl. 18. 19:39
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Ja a másik meg, hogy általában az nem pozitívum ha a tulaj szerelget otthon. Feltételezhető, hogy nem annyira hozzáértő, mint egy megbízható és normális szerelő.
2020. júl. 18. 19:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát pedig, ami 100000Ft az rommá van nyúzva, és úgy rossz, ahogy van. Szanaszéjjel rohadt. Aki 50-100000Ftért vesz ilyen autót mindenféle tesóktól meg is érdemli a sorsát. Nyilván nem azt mondom, hogy a ráfordított pénz jöjjön vissza, hisz az lehetetlen, de, ha egy autókereskedő adna érte 150et nem hiszem, hogy ez annyira rossz autó lehet. Pláne, hogy egy kereskedő nyerészkedik is rajta, azaz 200-220ért minimum feltenné.
2020. júl. 18. 19:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Van állapotfelmérési eredményem az elvégzett javításról. Igazából, amiket otthon csináltam, az a kötelező olajcsere szűrőkkel, gyertyák cseréje, első fék tárcsa+betét csere. A karosszéria munkát pedig rendesen megcsinálták, ahogy a fényezést is. Vadi új nyári gumi van rajta.
2020. júl. 18. 19:46
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Hiába jó állapotú, egy 27 éves Suzuki sajnos akkor sem ér több százezret.
2020. júl. 18. 19:46
 8/17 A kérdező kommentje:
240 az induló ár, és alkuképes
2020. júl. 18. 19:47
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Elméletben megérhet 200-240-et ha tényleg kitűnő állapotban van, de mindig a piac aljáról mennek el először autók, főleg ezek és ilyen öreg Suzukit pedig csak eleve az vesz, akinek nincs több pénze autóra (vagy nem akar többet rászánni). Vagyis az egyetlen szempont az lesz, hogy olcsó legyen.

Más szóval: nagyon niche piac a régi de jó állapotú Suzuki (annak megfelelő áron), mert nagyon kevés ember lesz, aki ennyi pénzért specifikusan egy jó állapotú de régi Suzukit akar venni annak megfelelő áron.

Vagy olcsóbban kell adni, vagy ki kell várni.

2020. júl. 18. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Várj még vele, majd egy fél év után ráérsz vakarózni hogy mi legyen.
2020. júl. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!