Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kedvezményesen hozzájutottam...

Kedvezményesen hozzájutottam egy rokontól egy megvigyázott, de nem fiatalos külsejű fehér autóhoz. Mivel tudnám modernabbá, érdekesebbé tenni a megjelenését, ami nem giccses?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem fiatalos külsejű az autó?

Mondjuk, ha legalább azt elárultad volna, hogy milyen autóról van szó, talán lehetne ötletelni, de egy öreg autótól ne legyen elvárás az, hogy modernnek nézzen ki, mert az már giccses.

2020. júl. 18. 19:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy felnit lefesteni más színra, vagy gyári matrica. Egy húsz éves szedán Volvo.
2020. júl. 18. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó autó! Újkorában még volt is tekintélye.

Nekem tetszik minden optikai tuning nélkül is.

Valahogy megfontolt, de azért van benne erő ha kell.

27/F

2020. júl. 18. 19:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nyúlj hozzá. Még mindig jobb egy szép, de érdektelen autó, mintha valami optikai tuning miatt hülyegyerekautó benyomást keltene. A színre fújt felniket kifejezetten ellenzem. Abban egyetértek, hogy a fehér szín a legtöbb autót kissé lélektelenné tesz, de a feltűnési viszketegség erőltetése egy ilyen autón csak ront.
2020. júl. 18. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Na színesednek a Volvo-s kérdések.

Nagy felni, ültetés, telibe fóliázni. De ezek pénzbe kerülnek

2020. júl. 18. 19:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Ültetni nem szeretném. Műszakilag elégedett vagyok vele. Amúgy elég alacsonyan van most is. Felnifestés alufelnin gondoltam.
2020. júl. 18. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Tarka felnitől bazári lesz.

Meg úgy eleve a kicsi, de feltűnő felnitől is. Fehér autóhoz jó a fekete felni is pl. de nem nagyon színezném

2020. júl. 18. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szép részing matricát.
2020. júl. 18. 20:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Najó de milyen volvó?
2020. júl. 18. 20:28
 10/11 A kérdező kommentje:
850-es
2020. júl. 19. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!