Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fehér színű autómaszeretném...

Fehér színű autómaszeretném feldobni valahogy. Milyen szinűre fessem le az alufelnijét?

Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen autó, attól is függ.

De hogy színt is írjak, legyen mondjuk arany.

2020. júl. 9. 11:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy régi G Astra. Kombi.
2020. júl. 9. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk nem lesz könnyű, mert egy régi G Astra kombi beolvad a 600 ezer milliárd ugyanilyen autó közé, kevés közönségesebb külsejű autó van ennél.

Ha felnit akarsz festeni, hát... ha könnyűfémfelnid van, akkor talán szerintem a karbonmintás lehet jó, vörösre vagy sárgára festett féknyergekkel, de ehhez patyolat szép fehérnek kell lennie a gép többi részének, beleértve a futóművet és a féktárcsát.

Ha szép külsőt akarsz, valószínűleg jóval beljebb leszel, ha lecseréled ezt a melós kombit valami sportos külsejű gépre, bár ezzel nyilván te is tisztában vagy.

2020. júl. 9. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 voltam, mármint nyilván nem fehérnek kell lennie a futóműnek meg a féktárcsának, hanem csak patyolat szépnek.
2020. júl. 9. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy kellően nagy méretű még hagyományos szürkében is jó.

De akár teljesen feketében is gondolkozhatsz (nekem speciel Rotor felni a van fehér autón, ami a kettő között van valahol színben)

2020. júl. 9. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!