Sportos napi használatra?
Ezeket az autókat nézegetem melyiket tudnátok ajánlani? Csak japánok
1.civic 1.6vti
2.celica 1.8vvti 7.gen
3.mitsubishi eclipse
4.Honda prelude
5.Hyundai coupe 2.0
6.Corolla 1.8 ts
7.MR2
8.Rx-8
9.Subaru Impreza 2.0
10.Honda cr-x 1.6esi
11.Subaru Impreza gt
12.Mazda mx-5 NC
Civic: sok a szétfingott manapság, a jóállapotú VTi-knek az ára is tükrözi ezt.
Celicát nem ismerem, relatíve sokat látok. úgy tudom az egyik féle motorja igazi betegágy, de a másik megbízható, kevesen mernek belenyúlni a motorba.
Eclipse. nem tudom melyikre gondoltál, van 4 generációja. az első kettő tökös ha turbos, de olyat vadászni kell.
Prelude, alapvetően megbízható jó gépek, de fogynak, generációtól függ ez is hogy mennyire meri az ember kivinni napira, egy 1991-es 4WS-es jó állapotban ma már kincs..
Hyundai-ból is volt párféle kupé,a Tiburonra gondolsz,vagy a csúnyábbik féle régiekre?
Corolla, toyota.. megbízható, nem kell többet mondani.
Mr2, a középmotort nem könnyű javítani, bár nem is nagyon kell, kanyarban határon rohadék mert hirtelen dobod el.
Rx8 napira nemjó, a wankel az arra való hogy bemelegíted, ütöd 24 órát, visszahűtöd leállítod pihenő..
Szívó impreza.. MINEK?
CRX, a 2gen az manapság szintén kincs lassan, a VT meg pláne, a Del sol az gyakoribb.
Impreza GT/STI, Jó alap, de gyáriban kicsit macerás, a 2.5-öst kerüld a kereklámpásból mert olajzási gondjuk van.
Miata sokan járnak vele napira. igazából egy pici kiskabát ha klausztrofóbiás vagy akkor ne.
Ezek mind 20++ évesen rohadnak is azért, de nyilván számolsz egy közepes felújítással, nem szoktak menthetetlenre pusztulni azért.
Nem unod még ezeket a kérdéseket?
Szűkítsd le végre 2-3 típusra aztán lesz értelme beszélni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!