Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 950km-t repülővel, vagy...

950km-t repülővel, vagy autóval tennétek meg?

Figyelt kérdés
A cél Győrből, a németországi Rulantica Aquapark. Repülő, vagy autó? Érdemes utazási irodára bízni az egész utat, vagy magunknak szervezzük meg?

2020. júl. 17. 17:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Repülő, ha nem megy a sok ideig való vezetés, vagy az autó nem alkalmas ilyen útra (mely függ az állapotától, a kocsiszekrény kialakításától, és a kényelmétől). Viszont én annyira nem szeretem a repülést (mert nem látok olyan sok mindent közben), ezért én lehet, hogy az autót választanám.
2020. júl. 17. 17:13
 2/17 A kérdező kommentje:

Egy 2015-ös ŠKODA FABIA III típusú autóm van, amiben egy idő után fáj a hát. 2-3 órán keresztül jó, utána kényelmetlen. Egyébként ha ez nem lenne, nem tudom mik a határaim, mert vezettem már le 700km-t is egy nap, igaz nem egyhuzamban, hanem oda-vissza út volt ennyi. Autópályát viszont imádom.

Ha egyik országból a másikba átmegyek autópályán, akkor van türelmi idő megvenni a matricát, vagy rögtön büntetnek? Ez lenne a másik kérdésem.

2020. júl. 17. 17:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

950 kilométer nem egy olyan távolság, amit autóval már nem érdemes bevállalni, de a döntéshez kellenének fontos részletek, kiegészítők.

Repülővel gyorsabb az utazás, de mennyi idő megy el pluszban az előkészületekre, és mennyi pénzből valósítható meg?

Plusz kérdés, hogy mennyi időt szándékozol ott tölteni, és ott kell-e az autó (amit persze lehet bérelni is)

2020. júl. 17. 17:18
 4/17 A kérdező kommentje:

Kb 40 ezer forint oda a benzinköltség legrosszabb esetben, visszafelé szintúgy, tehát 80 ezer. Az autóban egyébként egy literes motor van, 5 fokozat van benne, és 140-el 4 és 5 ezres fordulat között pörög a motor, tehát eléggé bőg. De bízom benne, még sosem hagyott ott. Gyertya trafó miatt már ugrált az autó út közben, de az filléres tétel volt szerencsére, és kétszer fordult elő.

Kb. 3-4 napot töltenénk ott. Autót bérelni nem szeretnék. Csak magunkat, és alap cuccokat vinnénk. Én és barátnőm mennénk.

2020. júl. 17. 17:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Autóval, akár a tripláját is, imádok hosszú távon vezetni. :)

Extra előny, hogy ott lesz a saját autód.

2020. júl. 17. 17:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Attól függ utána milyen mozgás lesz és mi lesz a vége anyagilag. Repülővel egy óra, autóval 8...
2020. júl. 17. 17:37
 7/17 A kérdező kommentje:
Nekem 14 órát mutat a Google Maps.
2020. júl. 17. 17:52
 8/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha 3 óra vezetés után megfájdul a hátad, az nyomós indok arra, hogy inkább repülővel utazz...

Viszont, ha mégis az autó mellett döntesz, akkor állj meg, tarts pihenőket, de ne csupán 5 percet, hanem sétálj egy kicsit, mozogj - ami az utazás idejét megnöveli, de legalább nem szenvedsz... sőt, ha megteheted az is lehet alternatíva, hogy nem egyetlen napot szánsz az utazásra (repülővel gyorsan ott vagy, kérdés, hogy az-e a célod)

2020. júl. 17. 18:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

HA már ezt így itt kell megkérdezni, mert annyira bizonytalan vagy , akkor jobb a repülő.

Mert ha valaki ezt lenyomja gond nélkül, akkor azt nem kérdezi meg.

2020. júl. 17. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Autóval ez inkább 12 óra alsóhangon....

Én autóval mennék mert úgy lehet nézelődni :)

Repülő sokkal gyorsabb de nem is látsz semmit.

Legjobb lenne ha a barátnődnek is lenne jogsija és be tudna szállni 1-2 órát vezetni.

2020. júl. 17. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!