Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Angliából haza lehet most...

Angliából haza lehet most jutni autóval? Vagy már minden határ le van zárva? Esetleg (még) érdemesebb lenne repülővel menni?

Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 20:20
 1/8 D. Brasco ***** válasza:

Ha láthatóan van interneted akkor miert nem tudod hasznalni??

Mert hogy ettől hangos minden hogy a határokon 20-30-40kilometeres sorok vannak ,es van ahol 24ora atjutni......

2020. márc. 19. 20:35
 2/8 A kérdező kommentje:

De azt látom, és figyelem is. Nem ez érdekel, nem időre kellene odaérnem.

A kérdés az, hogy egyáltalán a hollandok, németek, osztrákok beengednek-e a határon átutazási szándékkal vagy már náluk is teljes határzár van, mint a franciáknál, ahol pl. egy ismerősöm ott rekedt. Vagy milyen útvonal lenne jelenleg javasolt?

2020. márc. 19. 20:44
 3/8 Beviz Elek ***** válasza:
A repülőt megpróbálhatod, de én maradnék (és maradok) a seggemen.
2020. márc. 19. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hollandiát nem tudom, de Németország és Ausztria is határzárat rendelt el, úgyhogy nem tudsz.
2020. márc. 20. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Maradj ott, ahol vagy, kérlek ! Ez most mindannyiunk érdeke. A tiéd is.
2020. márc. 20. 04:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én németben kamionozok, van kontrol a vámoknál, tegnao pl. Luxemburgból jöttem át, egy parkolón volt átvezetve a forgalom csomó rendőr, 3 román rendszámos kisautó volt félreállitva, hogy velük mi lett azt nem tudom, lehet egy alapos cizsgálat után továbbmehettek. Téged magyar vagy angol rendszámmal biztos kiszednek, ugyh elég bizonytalan útnak indulni most
2020. márc. 20. 05:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen esélytelen, túl sok határon kell átjönnöd. A repülő most a megoldás, max 2 hét karantént kapsz.
2020. márc. 20. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Hazajöttünk végül kocsival, semmilyen fennakadás nem volt, az autópálya szinte végig üres, a határoknál sem volt várakozási idő. De szerintem szerencsénk is volt, mert hétvégén nincs áru forgalom, kamionokat csak a pihenőkben láttunk.

A kompon még kaját is adtak a járványra való tekintettel.

Jól döntöttünk, hogy az autót választottuk, így sokkal több cuccot tudtunk magunkkal hozni, és nem érintkeztünk annyi emberrel, mint egy reptéren/gépen. Természetesen most 2 hétig önkéntes házi karanténban vagyunk.

2020. márc. 23. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!