Hogy lehet több autó teljesitményét össze hasonlitani?
Már milyen összehasonlítást szeretnél?
Lehet lóerő, kilowatt, nyomaték, súly-lóerő arány, negyed mérföld stb. alapján.
Úgy tudod mérni, hogy keresel egy olyan helyet ami megfelelő a célra (pl. régi reptér vagy ilyesmi) leméred a negyed mérföldet és megméred mennyi idő alatt tudod megtenni nulláról indulva.
Nekem a hibakód olvasómhoz ami van program az mér is egyébként ilyeneket. Negyedmérföld, 0-60, 0-100, 60-120 stb.
Nekem sosem jutna ilyen az eszembe.
Ha autókat akarok összehasonlítani, akkor azokból mindegyikből egykorút -lehetőleg a legfrisseb kiadásút- kellene összemérni.
Érdekes dolog lehet lezáratni egy útszakaszt és 4-5 kiválasztott autót odarendelni, hogy majd összehasonlító méréseket végezz.
Különben van olyan a gyári adatok között is hogy gyorsulás 0-ról 100-ra.
Az nem elég neked?
Vagyis, ha jól értem, az a terved, hogy a különféle katalógusok adatait és szakmabeli tesztelők méréseit leellenőrzöd, ill. összehasonlítod.
Aztán a saját méréseid alapján a számodra legmegfelelőbbet kiválasztod és megvásárolod.
Na ez komoly. ;)
Ha a katalógusadatoknak nem hiszel, akkor csakis méréssel.
Beszerzed az összehasonlítandó autókat, bérelsz a méréshez szükséges eszközöket, területet és leméred.
Sok esetben meg van adva gyári adatként ez a gyorsulás, pl carfolio.com. Sok esetben meg mondjuk nincs.
De azt ugye tudod, hogy a negyed mérföldnél a gyakorlott versenyző és a mezei jóskapista mért eredménye között simán van 2 másodperc eltérés is akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!