Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kormánymű csere vagy inkább...

Kormánymű csere vagy inkább javíttatás?

Figyelt kérdés
Van egy 2001-es VW Polo classicom,igazából ilyen szaladgálüs-horgász autónak használom,de azért szeretem ha rendben van.A kormánymű jobb oldali részéből elkezdett először csepegni,aztán mostanra már szinte folyni az olaj.Ahogy néztem elég szar kiszedni a kormányművet,utálok szerelni de muszáj lesz..Javíttatni érdemes vagy vegyek inkább egy bontott jól működő kormányművet?Igazából nem nagy összeg kb 10-15000 szeszterciusz.
2020. júl. 12. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nem jöhet szóba hogy megnézed mia baja és te meg javitod?

Mert általában nem az egész kormánymű megy tönkre hanem csak egy tömítés vagy cső koszolódás.

Ami szinte pár forintból is javitható.

2020. júl. 12. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha már ki van szedve a kormánymű, érdemes felújíttatni és akkor tudod, hogy rendben van. Ha hosszabb ideig tervezel még a kocsival, akkor mindenképpen. Egyébként egyszerűbb kicserélni egy bontottra, de az se lesz fiatalabb, szóval benne van a pakliban, hogy nemsokára azzal is lesz valami.
2020. júl. 12. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Felújíttatni teljesen nem fogom,az kb 30.000 ft,max kifejezetten az olajfolyás okát megszüntetni,..A baját végül is tudom hogy mi,a kormánymű jobb oldali axiál csuklót mozgató munkahengere folyik,gondolom szimmeringet kellene cserélni..de soha nem szedtem még szét kormányművet nem tudom mennyire bonyolult,sajnos már csak kiszerelni is nagy vesződséggel jár..Igazából mióta kiírtam a kérdést,körülnéztem a jófogáson,találtam 20 km-re 10.000-ért egy ugyanilyen kormányművet..ha nem sikerül megjavítani akkor megveszem azt és beszerelem.
2020. júl. 12. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!