Ki milyen autót venne?
Figyelt kérdés
Ki mit venne 3 millió forintból?
Főként városi, és országúti használatra? ( városban 70%-ban)
2020. júl. 11. 15:40
1/20 anonim válasza:
Egy jó állapotú dupla körlámpás LADÁT, esetleg 125-ös Fiatot.
2/20 A kérdező kommentje:
Haha
Hát az tény és való, hogy szép autók, de nem napi használatra valók véleményem szerint :)
Ha majd hobbi autót keresek, megfotnolom.
2020. júl. 11. 15:49
3/20 anonim válasza:
Én most egy 2107-est használok mindennapi használósként, felújítottam, és a lényeges alkatrészeket legyártattam hozzá, ezen felül SZAKEMBERNÉL beállíttam a gyújtást/karbit és így eszik 7-litert. A kötelező dolgokon kívül 250.000 Km-után se kellett hozzányúlni, most fogom a fékfolyadékot lecseréltetni még elvileg nem kéne, de jobb ha le van cserélve.
Mondjuk ha vennék egy 125-öst vagy egy 4 lámpást se adnám ezt el.
5/20 anonim válasza:
Én 5 éves Mazda 2-est vettem 2 évvel ezelőtt köbö ilyen ár körül. Azóta is használom rendszeresen, pályán is és kiváló autó, semmi rosszat nem tudok rá mondani. Úgyhogy nyugodt szívvel tudom ajánlani.
7/20 anonim válasza:
Én egy Kia Cee'd-et vennék,mivel most is ez van nekem.Ennyiért már jófajta 3. generációsat is lehet kapni,még garis is lesz
8/20 anonim válasza:
Zil 131. Csak azért nem Ural, mert 70% a város.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
8.-as, pedig már majdnem megvettem az Uralt :D
2020. júl. 11. 19:25
10/20 anonim válasza:
3. generációs Honda Jazzből már egész jók akadnak ennyiért, a kínálat teteje, tempomattal, mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!