Honda accord 2.0 vélemények, tapasztalatok? 2003-2007 évjárat körülire gondolok.
Fenntartás, biztosítás, minden érdekelne igazából.
Megéri-e, jó választás-e?
Megbízható-e?
Drágák-e az alkatrészek egy másik autóhoz képest, pl 2003-as opel astrahoz képest.
Minden érdekelne.
Évek óta ilyen autót szeretnék és érdekelnének a tapasztalatok.
Köszönöm!
"ha minden autónak csak ennyi baja lenne sokan örülnének" - továbbra sem arról írtam, hogy az én autómon mit kellett már javítani, vagy cserélni.
Hosszú az eddigi hibalista (természetesen mindegyik kopó alkatrész - mi nem az egy autóban?), jó ideje havi 200K megy el a javíttatására. Jó kérdés hányan örülnének egy ilyen autónak. :) Persze majd a kérdező eldönti, hogy ez neki sok, vagy kevés.
Ez már eléggé off. Nem fogom az összes eddig javított hibát felsorolni. Más hallani, és megint más fenntartani. Elvakult tulajdonosok csak jót fognak mondani.
Nem tudsz meggyőzni arról, hogy ez egy jó autó, amikor a saját bőrömön tapasztalom, hogy sz.r. Sajnálom, ha zavar a véleményem, nem fogom az ellenkezőjét írni, ha szerintem nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!