Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 B5 ledes hátsó lámpákk...

Audi A4 B5 ledes hátsó lámpákkal átmegy a műszakin?

Figyelt kérdés

Az alábbi ledes lámpa van a kocsimban, Németórszágban vettem, E szám van rajta, utoljára belekötött a vizsgabiztis, de csak szóban, más miatt bukott meg a vizsgán, amikor visszamentem visszatettem az eredetit, de most nem találom, elvághat emiatt?

Ne kövezzetek meg, nem csak a kinézet miatt tettem, sokkal jobban látszik, az eredeti elég gyenge, esőben ködben alig látszik.

[link]

2020. júl. 8. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha van E-jel, simán. Ha innen rendelsz, tuti jó lesz: [link]

De a kínából rendelt cuccok nem mindig életbiztosítások.

2020. júl. 8. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

Valami elég gagyi cucc lehet, ha már korábban is kifogásolták.

szóval igen, simán buktathat érte.

Próbálkozz azzal, hogy megmutatod az E jelet, hátha.

Vagy vegyél 5000-ért egy pár bontott gyári lámpát. Vagy valami normálisan kinéző aftermarket lámpát

2020. júl. 9. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Tessék itt van egy hasonló, ami rendelkezik E-jellel, ebbe valószínűleg nem fognak belekötni:

[link]

Nem egy horror ár, nem fog földhöz vágni.

2020. júl. 9. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem átment műszakin simán, mivel gyári kinézetű kicsit, de közúti ellenőrzésnél volt olyan, hogy már előről kiszúrta az egyik rendőr, hogy nem a gyári lámpa van hátul. De ott is csak annyival megúsztam, hogy egyik rendőr kérdezte a másiktól, hogy "legalább működik?", megnézte és ennyi volt a történet.
2020. júl. 9. 08:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Az enyém is ugyan ilyen, és mint mondtam van rajta E jel
2020. júl. 9. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz vele gond, a forgalmin és a rendőrnek is el kell fogadnia az E-jelet és így nem szabálysértő.
2020. júl. 9. 08:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Végűl megtaláltam az eredetit, de nem volt kedvem átszerelni, gondoltam megprobálom a ledessel, kérdezten a vizsgáztatót, hogy átmegy-e azokkal a lámpákkal mivel van rajtuk E jel, mondta, inkább tegyem át az eredetit mivel kell csináljon képet...5 perc alatt átszereltem, majd vissza, nem tudom mi lett volna csak a ledessel megyek...
2020. júl. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!