Audi A4 B5 ledes hátsó lámpákkal átmegy a műszakin?
Figyelt kérdés
Az alábbi ledes lámpa van a kocsimban, Németórszágban vettem, E szám van rajta, utoljára belekötött a vizsgabiztis, de csak szóban, más miatt bukott meg a vizsgán, amikor visszamentem visszatettem az eredetit, de most nem találom, elvághat emiatt?
Ne kövezzetek meg, nem csak a kinézet miatt tettem, sokkal jobban látszik, az eredeti elég gyenge, esőben ködben alig látszik.
Nekem átment műszakin simán, mivel gyári kinézetű kicsit, de közúti ellenőrzésnél volt olyan, hogy már előről kiszúrta az egyik rendőr, hogy nem a gyári lámpa van hátul. De ott is csak annyival megúsztam, hogy egyik rendőr kérdezte a másiktól, hogy "legalább működik?", megnézte és ennyi volt a történet.
2020. júl. 9. 08:37
5/7 A kérdező kommentje:
Az enyém is ugyan ilyen, és mint mondtam van rajta E jel
2020. júl. 9. 08:38
6/7 anonim válasza:
Akkor nem lesz vele gond, a forgalmin és a rendőrnek is el kell fogadnia az E-jelet és így nem szabálysértő.
2020. júl. 9. 08:40
7/7 A kérdező kommentje:
Végűl megtaláltam az eredetit, de nem volt kedvem átszerelni, gondoltam megprobálom a ledessel, kérdezten a vizsgáztatót, hogy átmegy-e azokkal a lámpákkal mivel van rajtuk E jel, mondta, inkább tegyem át az eredetit mivel kell csináljon képet...5 perc alatt átszereltem, majd vissza, nem tudom mi lett volna csak a ledessel megyek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!