Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az Audi A4...

Mi a véleményetek az Audi A4 b8-ról ?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 millió értékben gondolkodok rajta, nagyon megtetszett ez a modell azon belül is a 2009-es tdi 143 lovas érdekel manuál váltóval. Akinek van milyen véleménye van róla, előnye hátránya

2020. jún. 17. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dízel kombi, ha sokat autópályázik az ember és szeretne közben kényelmesen lenni (+ belefér a fenntartás) akkor technikai értelemben jó vétel lehet.

De mivel véleményt kérdeztél, én SZVSZ utálom a dízelt és a kombit is, a kettőt együtt meg pláne, egyrészt kerregő traktor hangja van, másrészt a magyar használtautó piac alján 10 bármilyen Audiból kb. 9 dízel-kombi lesz, nem véletlenül.

2020. jún. 17. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld pipa 😃
2020. jún. 18. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az első hozzászólóval. Ha kell hely pakolni, 4-en utazni, van család, stb... akkor jó választás a kombi. Valamint a dízel is, ha hosszabb távokat utazol, és nem napi 1 km-t városba munkahelyig, meg mégegyet haza.

És a véleményem is teljesen megegyezik az elsőével. Nem szeretem se a dízlet, se a kombit. Teljesen elcsépelt. Egy dögunalmas, minden sarkon szembejövő autód lesz. Sőt nekem a manuális sem jön be. Egy ilyen autó nem arról szól, hogy gangolgass, racsingolj, meg érezd a kocsit. Ezekből a manuális dízel kombiknak szerintem a jórésze céges autó volt annó, ami így férd bele a büdzsébe. Amolyan tipikus fapad dízel.

És igen, szarásig van ezekkel a kis dízelmotoros, kombi (manuális) Audikkal a használtpiac.

Annó én 3.2 sedan FSI-t kerestem, hát körülbelül a 350 hirdetett ilyen korabeli A4-ből 2 darab volt ilyen. De elég csak annyit kipipálni, hogy sedan + benzin. A találtaok száma így is 300+ ról máris 30 körüli lesz.

2020. jún. 19. 08:42
 4/4 anonim válasza:
100%
Jobban jársz egy 1994-ig gyártott Audi 80-assal. Az a világot körbefutja tízszer, teli van anyaggal, kényelmes, masszív, állja a rozsdát mint az őrület, igazi harci szekér és stílusos.
2020. jún. 24. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!