Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 B8 3.0 v6 Tdi vélemény...

Audi A4 B8 3.0 v6 Tdi vélemények, szervizelés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már egy ideje szemezek a fent említett típussal. Szeretnék érdeklődni, hogy akinek van / ismerősének van, milyen véleménnyel rendelkezik róla. Másrészről automata váltó típusokról, illetve szervizelési költségekről is szeretnék élménybeszámolót kapni, amennyiben lehetséges.

Hahun néztem pár autót, eléggé áron alul mozognak. Kíváncsi vagyok, hogy ki mit mond rá (azon kívül, hogy ezeket megnézni, kivizsgáltatni sem éri meg). Linkek:

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 24. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:
sosem lesz olcsó a fenntartása egy ilyen sokat futott prémiumnak. Nem tudod, mi áll meg benne. Nem azért, mert rossz, hanem mert sok benne a méter. Ha van pénzed "banánra" vedd meg a "majmot" mert ezek jó autók. Nekem a kettes hirdetés a leginkább szimpatikus. Ezek szerintem DSG váltók, amelyekben ugyanúgy van kuplung, kettőstömegű..sőt, kuplung kettő.
2020. jún. 24. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
A B8 széria nagyon jó, főleg a 3.0 TDI motorral. Ezekről a konkrét példányokkal nem tudom mi lehet a helyzet.
2020. jún. 24. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
költségekhez: a vezérlés cseréhez ki kell emelni a motort, mert tudtommal a hátulján van. kb 200 ezer az ára.
2020. jún. 24. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel a kínálat legeslegaljáról választottál,nagy eséllyel pénztemető lesz belőle
2020. jún. 25. 06:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, reagálva rájuk:

1. Először is szerintem 300.000 km ilyen motorok esetén nem mondható soknak. Illetve ezek nem DSG váltók, de van némi hasonlóság a tiptronichoz képest.

3. A vezérlés költséges, de egy váltó meghibásodás ahogy hallottam ennek az árnak a sokszorosa is lehet.

4. Jogos, DE viszont, amikor néztem ezeket, összehasonlítva (alja: 2,3-2,6 millió HUF, illetve utána van egy nagyobb ugrás: 3,5 millió HUF). Most hogyha azt nézed, hogy az aljából választok, költök rá (tegyük fel a váltó beszarik, vezérlés, néhány alkatrész csere) 6-800.000 forintot, akkor még mindig beljebb vagyok, mintha a drágábbak közül válogatnék (ahol ugyanúgy előjöhetnek ezek az előbb említett költségek). Az a baj, hogy lutri az autóvásárlás... De egy bevizsgáltatás kicsit nyugodtabbá teszi az embert.

Időközben lekerült a 2. hirdetés, ezt újra belinkelem:

[link]

2020. jún. 26. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!