Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2010-es Audi A5 2. 0 benzin...

2010-es Audi A5 2. 0 benzin motoros autónál ha befürdök a vételnél akkor az elkövetkezendő hónapokban milyen számlákra várhatok az autó szervizelése során?

Figyelt kérdés
Nyílván megnézetem előtte, csak kiváncsi vagyok , hogy ha a kevésbé szerencsés esetből indulok ki akkor mennyit félretett pénzem legyen a vételár mellett?
2020. febr. 28. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Félmillió mindenképp legyen, de inkább próbálj olyan kocsit venni, amire vállalnak garanciát!
2020. febr. 28. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy Milla legyen mellette annyi elég lehet. Mondjuk akkor még új motor nem lesz csak egy javított vacak de ideig óráig elzorog
2020. febr. 28. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt lehetetlen megmondani. Csak vakon számokkal dobálózni meg semmi értelme.

Mit gondolsz befürdésnél?

Ki tudod keresni mennyi a listaár egy kettőstömegűnél, egy üzemanyagszivattyúnál stb. De nem lehet egzakt választ adni, hogy mi fog váratlanul elromlani, pont ezért váratlan.

2020. febr. 28. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt már kérdezte valaki (?) néhányszor néhány hete.

Ha ez az álomautód vedd meg, ne legyél tipikusmagyarvásárló.

Menj ki németbe, magànszemélytől, átnézve. (Nem arab, török, szerb).

Nekem igy 50 autó alatt hatalmasat csökkent a kockázat.

2020. márc. 1. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!